FREN YERİNE GAZA BASINCA OLANLAR OLDU

FREN YERİNE GAZA BASINCA OLANLAR OLDU

Bilecik'te fren yerine yanlışlıkla gaza basan otomobil sürücüsü, bir dükkanın ön camından içeriye girdi. Kaza anında dükkanın kapalı olması, muhtemel bir faciayı önledi.

Bilecik'te Atatürk Bulvarı üzerinde saat 07.00 sıralarında 11 AK 270 plakalı otomobil sürücüsü Serkan Yıldırım, otomobilini bulvar üzerinde bir fast food ürünleri satan dükkanın önüne park etti. Bu esnada 34 EK 1132 plakalı otomobilin sürücüsü Gül D., park halindeki otomobilin önüne geri geri yanaştığı esnada fren yerine gaza basınca 11 AK 270 plakalı otomobile çarparak, fast food ürünleri satan dükkanın ön camından içeri girdi.

Kazanın sabah saatlerinde yaşanması ve pazar günü olması sebebiyle herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmazken, dükkanda büyük ölçüde zarar meydana geldi.

''FREN YERİNE GAZA BASINCA OLANLAR OLDU''

Kazaya şahit olan otomobil sürücüsü Serkan Yıldırım, "Ben park halindeydim. Çocuklar geziye gidiyorlardı servise bindirecektim. O arada diğer otomobil sürücüsü bayanda çocuğunu bırakacakken geri vitese taktı. Fren yerine gaza basınca olanlar oldu tabii ki" dedi.

GERİ VİTESE TAKARAK, ARACINI YANAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORDU

Kazanın yaşandığı bulvarın karşı istikametinde yer alan bir büfenin güvenlik kameralarına yansıyan kazada; 34 EK 1132 plakaları otomobil sürücüsü Gül D. bulvarda bulunan kavşaktan geldiği ve birkaç otomobilin geçmesinin bekledikten sonra geri vitese takarak aracını yanaştırmaya çalıştığı görülüyor. Son olarak Gül D.'nin 11 AK 270 plakalı otomobile çarparak dükkanın ön camından içeri gitmesi yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.