FRENİ BOŞALAN KAMYON DÜKKANA GİRDİ

FRENİ BOŞALAN KAMYON DÜKKANA GİRDİ

Küçük Sanayi Sitesi’nde frenleri boşalan bir kamyon yaklaşık 500 metre uzaklıktaki lastik satan dükkana girdi. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken dükkanda maddi hasar meydana geldi. 

Pazartesi günü akşam saat 20.00 sularında meydana gelen kazada adeta facianın eşiğinden dönüldü. İş yeri çalışanlarının kazadan sadece 10 dakika önce dükkandan ayrıldığı öğrenildi. Güvenlik kameralarına yansıyan kaza görüntüleri görenleri hayrete düşürdü. 

1-397.jpg

İş yeri yetkilisi Hilmi Göllü, olayın akşam saatlerinde yaşanmasının büyük bir facianın önüne geçtiğini ifade ederek dükkanda 30 ila 40 bin lira arası bir zarar olduğunu söyledi. Kazadan sadece 10 dakika önce iş yerinden ayrıldıklarını kaydeden Göllü şunları dile getirdi:

2-395.jpg

“İş yerinden ayrıldım tam evin önüne geldiğimde telefon geldi. Hemen iş yerine geldik, biz geldiğimizde kamyon çalışır vaziyetteydi. Aracı stop ettikten sonra elektrikleri falan kestik. Gece tam olarak anlayamadık daha sonra kamera kayıtlarına baktığımızda araç kendi kendine geliyor. Yaklaşık 500 metre yukarıda kamyonun tamiri yapılıyor ve aracın şoförü kamyonu çalıştırdıktan sonra kendi aracına doğru ilerliyor. Ondan sonra kamyon hareket ederek yolun yanındaki hendekten atlayarak dükkana giriyor. Allah bizi korudu, cana geleceğine mala gelsin,. Eğer sabah saatlerinde olmuş olsaydı çok kötü sonuçlar çıkabilirdi” dedi. 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3313 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum