GAZETEMİZDEN MÜDÜR NAMAL'A TAZİYE ZİYARETİ

GAZETEMİZDEN MÜDÜR NAMAL'A TAZİYE ZİYARETİ

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal beraberinde Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal ve Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile birlikte İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal'a taziye ziyaretinde bulundu. 

Şadi Erdal, Müdür Namal'ın nezdinde tüm emniyet teşkilatına taziyelerini bildirirken,  İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen menfur saldırıda şehit olanlara Allah'tan rahmet yaralılarımıza ise acil şifalar diledi. Sakarya Gazetesi'nin kurulduğu günden bu yana devletinin ve milletinin yanında olduğunu ifade eden Şadi Erdal, emniyet güçlerimizin terörle mücadelesinde her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. 

Müdür Namal ise ülkemizin içinde bulunduğu süreçte her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız  olduğunu kaydederek,"Biz önde siz arkada mücadelemize devam edeceğiz inşallah" dedi. İstanbul'da gerçekleşen hain saldırının ardında Bileciklilerin 'Polisimin yanındayız' mesajlarının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyleyen Namal,"Bilecikliler büyük küçük demeden bizlere destek oluyorlar. Öğrenciler, STK'lar hatta futbol takımlarının taraftarları bile sağolsunlar bizleri yalnız bırakmadılar. Sizlere de ziyaretinizden ötürü çok teşekkür ederim" dedi. 

Ziyaret, ülke gündemi ve ilimizle ilgili fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2395 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.