GAZETEMİZDEN YAĞCI'YA ZİYARET

GAZETEMİZDEN YAĞCI'YA ZİYARET

Abone ziyaretleri kapsamında Yazı İşlerimiz Müdürü Mücahid Erdal, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti. Gazetemizin kendi matbaa tesislerinde üretimini gerçekleştirdiği promosyonları hediye eden Erdal daha sonra Belediye Başkanı Yağcı ile basın sektörü üzerine sohbet etti.

Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal Selim Yağcı’ya “Bilecik’in en büyük basın kuruluşuyuz. Gazetemiz ilçelerle beraber en geniş yelpazeye hitap eden gazete. Çevremizdeki büyük şehirlerde dahi baskı kalitemize ulaşabilen gazete yok. 

Haber sitemiz bilecikhaber.com.tr de yine İlin en çok takip edilen haber sitesi. Facebook’ta 8 bin 700’ün üzerinde kendi iradesiyle beğenen, takip eden okuyucularımız var. Bir o kadar da uygulamamızı indiren okuyucu hedefliyoruz” dedi.

Baskı tesisleri hakkında da bilgi aktaran Erdal: “Bilecik’in en büyük ve en modern baskı tesislerine sahip olan Sakarya Gazetesi’nin ilde rakibi yok. Bizim rakiplerimiz çevre illerdeki matbaalar. Biz sektörümüzde çevre illerden hem fiyat, hem hizmet noktasında daha iyi hizmet vererek, potansiyeli Bilecik’te tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sakarya Gazetesini her gün takip ettiğini, bilecikhaber.com.tr haber sitesini günde birkaç kez ziyaret edip haberlere baktığını, uygulamanın da gazetecilik anlamında önemli bir gelişme olduğundan bahsetti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü ardından Bilecik Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan’ı, Sosyal Tesisler Müdürü Hakan Uygun’u, Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan’ı makamlarında ziyaret etti.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal daha sonra Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Kadir Keskin’i makamında ziyaret etti. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, Sayfa Editörü Sinan Önce ve muhabirimiz Ahmet Meşe gazetemiz abonelerini ziyaret edip kendi tesislerimizde üretilen promosyonları hediye edip, gazetenin yayın politikaları ve hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

gazetemizden-yagciya-ziyaret2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum