Geleneksel U15 Lefke Cup Turnuvaları Başlıyor

Geleneksel U15 Lefke Cup Turnuvaları Başlıyor

Osmaneli’nde her yıl düzenlenen “TFF U15 LEFKE CUP” futbol turnuvası, bu yıl 24-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Osmaneli’nde her yıl düzenlenen “TFF U15 LEFKE CUP” futbol turnuvası, bu yıl 24-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek.

Bu yıl yapılacak turnuvaya; Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Başakşehir, Karagümrük, Sakarya Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor takımları katılacak.

Arda Güler, Ömer Faruk Beyaz, Hamza Akman, Rıdvan Yılmaz, Semih Kılıçsoy gibi bir çok değerli futbolcunun keşfedildiği turnuvada bu yıl Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor, Başakşehir, Karagümrük, Sakarya Spor ve 1308 Osmaneli Belediye Spor takımları yer alacak.

Turnuva hakkında bilgi veren Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, iki grup halinde yapılacak turnuvaya futbol takımlarının yanı sıra futbol takımlarımızın yanı sıra, milli takım hocaları, Scout ekipleri, ulusal ve yerel basın, sporseverlerin büyük ilgi göstereceğini belirtti.

Bu turnuvada birçok değerli futbolcunun keşfedildiğini vurgulayan Başkan Şahin, yaptığı açıklamada;

”Artık futbolda Türkiye de altyapılarda önemli turnuvalar arasında yer alan organizasyonumuza katılacak takımlara başarılar diliyoruz. İlçemizdeki bu güzide turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyoruz. TTF, İstanbul ASFK, Bilecik ASFK ve Osmaneli Belediyesi olarak ana sponsorlarımızla güzel bir Organizasyonu ilçemizde gerçekleştireceğiz.” İfadelerini kullandı.

lefjpg.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.