“GELİN BU BÜYÜK HİZMETE ORTAK OLALIM”

“GELİN BU BÜYÜK HİZMETE ORTAK OLALIM”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçeye yapılması planlanan yeni hastane için kamulaştırma çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettirdiklerini söyledi. Bozüyüklü vatandaşların 2 hastane arasındaki çilelerine son vermek için büyük çaba harcayan Başkan Bakıcı, kamulaştırma işlemlerinin biran evvel tamamlanması noktasında arsa sahiplerine çağrıda bulundu. 

Başkan Bakıcı, “Gelin bu büyük hizmete göstereceğiniz duyarlılık ve destekle ortak olalım. Hastanemizde şifa bulacak hastalarımızın hayır duasında sizin de payınız olsun. Bozüyük halkının yıllardır 2 hastane arasında çektiği çile son bulsun. Ayağımıza kadar gelmiş bu fırsatı iyi değerlendirelim ve ilçemiz yıllardır hak ettiği yeni hastanemize kavuşsun” dedi.

15208023_10154587086316832_1534479271_n.jpg

52 bin metrekarelik hastane alanının büyük bir bölümünün kamulaştırmasının tamamlandığını belirten Başkan Bakıcı, arsa sahiplerinin devir işlemlerinde gerekli duyarlılığı gösterdiği takdirde kalan alanlarında en kısa sürede kamulaştırılacağına inandığını söyledi. Arsa sahiplerine çağrıda bulunan Başkan Bakıcı, “Hastanenin ön tarafındaki 12 bin metrekarelik bölümde sadece 421 metrekarelik alanın kamulaştırılması kaldı. Arka tarafında ise 28 bin metrekarelik alanda 5 bin 864 metrekarelik bir alan kamulaştırılmayı bekliyor. Bu bağlamda kamulaştırma çalışmalarımızın çoğunu bitirdik. Ancak kalan bölümlerde vatandaşlarımız devir işlemlerinde bu duruma biraz duyarsız kalıyor. Şu anda kamulaştırma çalışmalarımız için gerekli ödeneğimiz hazır, sadece vatandaşlarımızın olaya sahip çıkarak tapudaki devir işlemleri noktasında biraz daha hızlı hareket etmelerini bekliyoruz. Eğer kamulaştırma işlemlerimizi yılsonuna kadar halledip hastane yerini Sağlık Bakanlığımıza devredemezsek hem hastane yapım çalışmalarımız gecikecek hem de vatandaşlarımıza yönetmelik gereği Mayıs ayından önce ödeme yapamayacağız. Bu konuda belediye olarak sürekli olarak arsa sahiplerimizle görüşüyor ve yakın markaj uyguluyoruz. Bunun için ben bir kez daha kamulaştırmayı bekleyen arsalarımızın sahiplerine sesleniyorum. Gelin bu büyük hizmete göstereceğiniz duyarlılık ve destekle ortak olalım. Hastanemizde şifa bulacak hastalarımızın hayır duasında sizin de payınız olsun. Bozüyük halkının yıllardır 2 hastane arasında çektiği çile son bulsun. Ayağımıza kadar gelmiş bu fırsatı iyi değerlendirelim ve ilçemiz yıllardır hak ettiği yeni hastanemize kavuşsun. Bu konuda siz değerli arsa sahiplerimizden kalan 35 günlük sürede destek bekliyorum. Tapuya giderek devir işlemleri konusunda vereceğiniz destek için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

15211788_10154587085606832_1836832943_n.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 6600 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum