'GENÇ KAYILAR' BEĞENİ TOPLADI

'GENÇ KAYILAR' BEĞENİ TOPLADI

Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu tarafından çıkartılan 'Genç Kayılar' okul dergisinin ilk sayısı büyük beğeni topladı. Bilecik Belediyesi'nin destekleriyle yayımlanan dergi zengin içeriğiyle dikkat çekti. 

Gazetemizde tasarlanarak matbaa tesisimizde basımı gerçekleşen dergide, Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu'nun tanıtımı yapılarak, İmam Hatipli olmanın şuuruna vurgu yapıldı. 

Genç Kayılar dergisinin ilk sayısının önsözünde okuyuculara şu mesaj verildi:

Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu olarak dergimizin ilk sayısını büyük bir heyecan ve gururla sizlere sunuyoruz. Bu ilk sayımızda sizlere okulumuzu tanıtırken aynı zamanda İmam Hatip ruhunun yeşermesine tanıklık etmenizi istedik. İnanıyoruz ki okulumuz sizlerin yorumları ve katkılarıyla daha da gelişecek. 

Günümüzde eğitimin ve öğretimin ne büyük bir ihtiyaç olduğunu benimsemiş eğitimci kadromuzla yılmadan çalışıyoruz. Bu yolda rehberimiz Kur'an-ı Kerim ışığımız, Peygamber efendimizin hadisleridir. Manevi değerlerine bağlı bir kuşakla yeni ufukların keşfine çıkabileceğimize inanıyoruz. Bu yolculukta emeğini bizden esirgemeyen tüm yol arkadaşlarımıza minnetimizi ve teşekkürlerimizi sunuyoruz."

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.