Doç. Dr.  BURAK ÖZTÜRK

Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK

Gençlerde ışığı gördüm

Gençlerde ışığı gördüm

Köşe yazılarımızı dikkatle takip eden değerli okullarımız geçtiğimiz hafta sonu gençlerimizle önemli bir eğitim programında bir araya geldik. Eğlenceli bir biçimde uygulamalı ileri seviye eğitimimiz gençlerimizde büyük bir ilgi uyandırdı. Bilhassa kız öğrencilerimiz ilk olarak uçak parçalarını istekli bir biçimde yapmaya başladılar. Dirilişin şehrinde böylesine güzel bir organizasyonu yapmamıza katkı sağlayan başta Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere, Kalkınma Ajansı çalışanları ve genel sekreteri Zeki Bey'e teşekkürü bir borç biliyorum.

Bu kadar istekli gençlerimiz olduğu sürece eğitim programlarımız sürekli olarak devam edecektir. Elimizden geldiği kadar gerek üniversitedeki öğrencilerimiz, gerekse liseli gençlerimizin gelecek adımlarını düzgün bir şekilde atmaları için ve onlara bir vizyon kazandırmak adına programlar planlamaktayız. Kamikaze görevliler için kalıplarını Konak Rakor ailesinin desteği ile ürettiğimiz İHA üretimini gençlerimizle birlikte yapmak istedik. Böylece elimizdeki en değerli projeyi ülkemizin en kıymetlisi olan gençlerimizle bir araya getirdik. Hatırlarsınız ne demiştik Yeni yüzyıl ülküsü diye söze girmiştik. İşte hayalleri uğruna canla başla çalışan ve devletini milletini seven ve üretmek için vakit ayıran gençler edinmeliyiz. Bir ülkenin en büyük Yeni yüzyıl hedefi bu olmalıdır diye düşünmekteyim.

Tabii eğitimlerimizi arttıracağız farklı farklı projelerimiz bulunmakta. Ama en büyük sorunumuz üniversitemizde şu an 7 adet uçak olmasına rağmen sadece bir tanesi uçuş hazır durumda. Gerek uçuş kartları, gerekse kanat servo motorları eksik durumda. Ayrıca menzil arttırıcı bir antene de ihtiyacımız bulunmakta. Şehrimizin önde gelenlerinden ve kamu kuruluşlarından gençlerimizi güdülemek ve onlara bir hayal kazandırmak adına bu tip basit ekipmanların temini için bizlere yardım etmenizi istemekteyiz. Böylece birçok üniversitenin ve şehrin hayallerinde bile olmayanları biz şehrimizde gerçekleştirmiş olacağız.

Bu hafta aslında çok güzel fotoğraflar çekildik ama Anadolu Ajansı bir haber yapacağı için vermek istemedim. Gelecek haftaki çalışmalarla birlikte köşe yazımızda bu gazeteyi en değerli varlığımız olan kardeşlerimizle süsleyeceğiz inşallah diyerek sağlıcakla kalın inşallah.

Bu yazı toplam 2433 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Doç. Dr. BURAK ÖZTÜRK Arşivi
SON YAZILAR