GENEL BAŞKAN BİLECİK’TE!

GENEL BAŞKAN BİLECİK’TE!

Bilecik’te Demokrat Parti 4. Olağan İl Toplantısı gerçekleştirildi.

13 Kasım 2016 saat 14:00’da Demokrat Parti 4. Olağan İl Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve çevre illerden gelen parti yöneticileri katıldı. Bilecik Kültür Sitesi’nde yapılan olağan il toplantısı Demokrat Parti Bilecik İl Başkanı Sezai Balta’nın açılış konuşması ile başladı.

Toplantıya çevre illerden gelen DP’nin il ve ilçe teşkilat üyeleri ve başkanları, muhtarlar, DSP, CHP, MHP Teşkilat üyeleri, bazı dernek ve odaların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

İl Başkanı Sezai Balta’nın konuşmasının ardından kürsüye çıkan Genel Başkan Uysal toplantıya katılanlara seslendi. Genel Başkan konuşmasında ekonomiden güvenliğe birçok konuya değindi. Hükümetin Cerablus Harekatı, Doğu ve Güneydoğu’da sınır güvenliğine dair alınan tedbirlere Demokrat Parti olarak destek verdiğini aktaran Uysal, Türkiye’deki darbe girişiminin, doların yükselmesinin ise Türkiye’deki kutuplaşmaya ve kolay siyasete bağladı.

Genel Başkan konuşmasının ardından katılımcılara teşekkür ederek kürsüden ayrıldı ve toplantı yapılan üye seçimleri ile devam etti.

Bu haber toplam 2821 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.