• BIST 88.735
  • Altın 228,380
  • Dolar 6,0368
  • Euro 6,8881
  • Bilecik 17 °C

GENEL KURUL İLANI

GENEL KURUL İLANI

Bilecik İli Kırmızı Et Üreticileri Birliği 2017 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu 19.02.2018 Pazartesi günü saat 13:30'da Subaşı Restaurant (Organize Sanayi Sitesindeki)'da aşağıdaki gündem doğrultusunda yapılacaktır. Toplantı yeter sayısına ulaşmadığı takdirde 26.02.2018 Pazartesi günü aynı yer ve aynı saatte aynı gündem doğrultusunda çoğunluk aranmaksızın toplanılacaktır.

Gündem

1-Açılış ve Yoklama,

2-Başkanlık Divanının teşkili, divana tutanakların imzası için yetki verilmesi,

3-Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması,

4-Yönetim Kurulu 2017 faaliyet raporu, bilanço, gelir-gider tablosu ve Denetleme Kurulu Raporunun okunması,

Yeminli Mali Müşavir Raporunun ayrı ayrı okunması, okunan raporların müzakeresi ve oylaması,

5-Yönetim ve Denetleme Kurallarının ibrası

6-2018 yılı tahmini bütçenin okunması, görüşülüp karara bağlanması müzakereleri ve oylanması,

7-2018 yılı üyelik giriş ve yıllık üye aidatın belirlenip oylanması,

8-Birlik başkanına ödenecek maaşın belirlenmesi, yönetim kurulunun yollukları ve huzur haklarının tespiti, denetim

kurulu üyelerinin huzur haklarının tespiti,

9-Üyelere ve üye olmayanlara yapılacak olan tüm hizmetlere karşı alınacak hizmet bedelinin belirlenmesi konusunda yönetim kuruluna yetki verilmesi,

10-T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından 10.01.2018 tarih ve E.79547 sayılı oluru ile hazırlanan

üretici birlikleri tüzüğünü intibak edilmesi konusunun görüşülmesi ve karara bağlanması

11-Dilek ve Temenniler

12-Kapanış (BN 60)

Bu haber toplam 269 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2007 Bilecik Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 228 212 40 29 Faks : 0 228 212 40 29