GENEL MERKEZ'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

GENEL MERKEZ'DEN BİLECİK ÇIKARMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, bir takım ziyaretler için geldiği Bilecik'te, Söğüt ve Pazaryeri ilçe kongrelerine katılırken, ziyaret ettiği Ertuğrul Gazi türbesinde dua etti. 

Çalık, Bilecik temasları kapsamında Pazaryeri'nde bir engelli ve yaşlı aileyi ziyaret ederken Bilecik merkezde ise Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 1991'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan Necdet Ayhan'ın ailesini ziyaret etti.

genel-merkezden-bilecik-cikarmasi2.jpg

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın da katıldığı kongrelerinin ilki Söğüt'te düzenlendi. Çalık burada Milletvekili Halil Eldemir ve İl Başkanı Fikret Karabıyık tarafından karşılandı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ilk olarak Ertuğrul Gazi Türbesi'ni ziyaret etti.  Daha sonra türbe etrafındaki esnafla sohbet etti. Ardından 6. Olağan Söğüt İlçe Kongresine katılan Çalık ve beraberindekiler partililerle bir araya geldi. 

genel-merkezden-bilecik-cikarmasi3.jpg

Mevcut Başkan Mesut İpekçi'nin tek liste halinde girdiği seçimlere ilçedeki delegelerden yoğun katılım oldu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık daha sonra Pazaryeri ilçe kongresine katıldı. Burada mevcut başkan Mehmet Üstün'ün tek liste şeklindeki girdiği seçimlere katılan Çalık ve beraberindekiler tekrar AK Parti Pazaryeri İlçe Başkanı olan Mehmet Üstün'ü tebrik ettiler. Ardından bir engelli ve bir yaşlı aileyi evinde ziyaret eden Çalık, Bilecik merkezde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 1991'de düzenlenen terör saldırısında şehit olan Necdet Ayhan'ın ailesini ziyaret etti. Son olarak AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık'ı makamında ziyaret eden Çalık, Bilecik'ten ayrıldı. 

genel-merkezden-bilecik-cikarmasi4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2296 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum