Genel Merkez’den Subaşı’na tam destek!

Genel Merkez’den Subaşı’na tam destek!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel birtakım temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel birtakım temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

Uzgel, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı ve parti yöneticileri ile beraber yaptığı esnaf ziyaretlerinin ardından, CHP Bilecik Seçim Koordinasyon Merkezinde basın açıklaması yaptı.

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde yapılan basın açıklamasına, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel ve beraberinde CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Bilecik Merkez İlçe Başkanı Melih Karaçam, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı, CHP Bilecik Gençlik Kolları ve Kadın Kolları Başkanları, CHP Bilecik İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adayları ile partililer katıldı.

Basın açıklamasında, CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel önceliğinde basın açıklamasına katılan herkese teşekkür ederek partililere seslendiği konuşmasında;

genel-merkezden-subasina-destek2.jpg

“Son düzlüğe çıktığımız bu ortamda, sayın genel başkan yardımcımız İlhan Uzgel başkanımız geldiler, bize destek amaçlı. Sağ olsunlar destekleri bizim için son derece önem arz ediyor. Bir esnaf ziyareti yaptık. Malumunuz biliyorsunuz ki artık son 5 güne kaldık. Son 5 gün içerisinde çok ciddi bir çalışma içerisine giriyoruz. Çok ciddi bir vites arttırıyoruz tam değimiyle. Hepinize emeklerinizden ve katkılarınızdan dolayı tek tek teşekkür ediyorum. Bu seçimin galibi sizlersiniz. Sizler varsanız biz varız. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Başkanı Ali Özdemir konuşmasının ardından sözü CHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Uzgel’e bıraktı.

Uzgel yaptığı konuşmada, Bilecik dahil Marmara bölgesini almak istediklerini vurgulayarak, haritada kıyılardan içeriye doğru girmeyi hedeflediklerini belirtti.

31 Mart seçimlerine ilişkin konuşan Uzgel, “Bilecik’te iyi bir adayımız var, buradan iyi bir sonuç alacağımızı hem umuyoruz hem de bunun için çalışıyoruz.” dedi.

Uzgel, açıklamasında şu ifadeleri kulandı;

“Bilecik’te olmaktan dolayı çok memnunum, çok mutluyum. Bursalıyım, Bilecik bizim komşu ilimiz. Bilecik her iki kuruluşun da ili, hem Osmanlı’nın hem de Cumhuriyetin kuruluşunda en önemli illerimizden bir tanesi. Burası tarihsel olarak sahip olduğu öneminin tam olarak karşılığını alamamış olsa da CHP açısından da çok önemli illerden bir tanesi. Genel olarak İllere destek oluyoruz. Bilecik’i boş bırakmamak istedik. Buraya genel merkez olarak desteğimizi göstermek istiyoruz. İyi bir adayımız var. Gelen sonuçlar gayet iyi. Genel olarak hatta sizinle şunu paylaşayım, ülke düzeyinde anketler, anket sonuçları iyi geliyor. Birçok ilde sürpriz olabilir. Yani Karadeniz’de de, İç Anadolu’da da ve iç Ege’de iyi sonuçlar bekliyoruz. Ben Genel Başkanımızla birlikte çok sayıda il ve ilçe ziyaretine katıldım. İnanılmaz bir enerjisi var. O enerji de kitleye yansıyor. Çok çalışıyor.

Bilecik’ten çok umutluyuz. Sizlerin de sayesinde. İyi bir adayımız var ve kadın adaylarımızı hep destekledik. Hatta yeni yönetim MKYK’nın yarısını kadın yaptı. Genç adayları destekliyoruz. O yüzden buradan iyi bir sonuç alacağımızı hem umuyoruz hem de bunun için çalışıyoruz. Sizlerden de son düzlükte son bir çaba göstermenizi hassasiyetle diliyoruz.

Çok az bir süre kaldı ama elimizden gelen desteği, yardımı sağlamaya tabii ki hazırız. Sonucun iyi olacağını umut ediyoruz ve bekliyoruz. Buradan kıl payı değil, bir zaferle çıkmayı bekliyoruz.

genel-merkezden-subasina-destek1.jpg

Boş halkaları tamamlayacağız. Bursa’yı almak üzereyiz, anketlerde öyle görünüyor. Bursa, Eskişehir, Balıkesir ve Çanakkale illerini birleştirebilirsek, yani kıyıya sıkışmış CHP görüntüsünden Anadolu’ya yayılan bir CHP tablosu çıkarabilirsek hem yeni yönetim açısından hem de Türkiye’deki demokrasi açısından çok önemli olacak.

Başkanlık sistemine geçildiğinden bu yana Cumhurbaşkanını dengeleyip denetleyecek pek fazla bir mekanizma kalmadı. Yerel yönetimler ne kadar güçlü olursa merkezi iktidarı o ölçüde dengeleyebiliyorsunuz. Her bir ildeki seçim sonucu bizim için çok değerli. Melek Başkan ile birlikte esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Enerjisi çok güzel, halka dokunuşu çok iyi, çok pozitif. Bunun bir sonucu olacağını tahmin ediyorum. Kendisi ve tüm CHP il örgütüne başarılar diliyorum. Umarım 1 Nisanda güzel bir sabaha uyanacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum."

Bu haber toplam 558 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.