Giresun merkezde dubleks daire icradan satışta

Giresun merkezde dubleks daire icradan satışta

Basın İlan Kurumu'na ait internet sitesi üzerinden satışa çıkan ev, araba, arsa, tarla ilanları büyük ilgi çekiyor. Yeni ilanlar arasında yer alan Giresun merkezde dubleks daire fiyatıyla ön plana çıktı.

Giresun İcra Dairesi tarafından merkezde bulunan dubleks daire icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan daire için 1 milyon 160 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan.gov.tr üzerinden satışa çıkarılan dairenin satış tarihi 21.11.2022 olarak duyuruldu. İlanda taşınmazla ilgili olarak bazı bilgilere yer verildi.

 

Bina giriş kapısı alüminyum doğrama, dış cephesi sıva üzeri boyalıdır. Taşınmazın çatısı ve çatı konstrüksiyonu yapılmıştır. Taşınmazda doğalgaz ve asansör bulunmaktadır. Belediye hizmetlerinden faydalanmaktadır. Konu gayrimenkul 16 nolu konut; binanın 3. katında, bina girişine göre 3. katta sağ tarafta konumlu, kuzey cepheli 16 bağımsız bölüm numaralı çatı katlı dubleks meskendir. Taşınmaz kat irtifakına esas onaylı mimari projesine göre 3. Katı 140 m2 ve çatı katı 60 me olmak üzere toplam yaklaşık 200,00 m2 alandan ve antre, 1 salon+ mutfak, 5 oda, 2 banyo,1 kiler,2 balkon ve teras hacimlerinden oluşmaktadır. Taşınmazın salon oda zeminleri laminant parke, ıslak zeminler seramik, kapılar panel ve camlar pvc şeklindedir. Taşınmazın yerinde projesine göre katı ve ana gayrimenkul içindeki konumu doğrudur. Binanın mimari projesi yapı ruhsatı ve yasal belgeleri dikkate alındığında ve mahallinde yapılan gözlemlere göre takriben 5-10 yıllık bir bina olduğu tahmin edilmektedir.

ilanla ilgili detaylar için tıklayın...

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1251 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.