GÖLPARK'TA AÇIK HAVA MÜZİK KEYFİ YAŞANDI

GÖLPARK'TA AÇIK HAVA MÜZİK KEYFİ YAŞANDI

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen ''2017 Kültür ve Sanat Etkinlikleri'' kapsamında vatandaşlar, Gölpark Açık Hava Müzik Konserinde keyifli anlar yaşadı.

Vatandaşları, her ay birbirinden güzel etkinliklerle buluşturan Bilecik Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, birbirinden önemli açılışın yanı sıra, konferans, söyleşi ve programlarla buluşturmaya devam ediyor.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen etkinlikler  ile şehrimiz birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapıyor.

Sanat ve sanatçıya destek veren Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın destekleriyle ücretsiz olarak verilen kurslar ile müzik hayatına adım atan birçok müzisyen, öğrendiği bilgi ve becerileri Gölpark Açık Hava Müzik Konserinde sergiledi.

Belediye Başkan Vekili Nihat Can 'ın da katılarak vatandaşların keyifli anlarını paylaştığı etkinlikte, Orkestrada; Ayhan Çil, Çağrı Pala, Elif Korkmaz, Kurtuluş Kardaş ve Şener Öner yer alırken, Orhan Akyar, Edanur Özcan, Köksal Beyaz ve Kristal Çınar Ses Yarışması 1.'si Pınar Durmuş, birbirinden güzel eserleri seslendirdi.

Bilecik Belediyesi Görevlisi Müzik Eğitmeni Ayhan Çil koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Gölpark Açık Hava Müzik Konserinde; Bilecik Belediyesi Müzik Topluluğu tarafından Türk Halk ve Türk Sanat Müziğinde birbirinden güzel eserler seslendirildi.

golparkta-acik-hava-muzik-keyfi2.jpggolparkta-acik-hava-muzik-keyfi3.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1811 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.