GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

GÖRENLERİ HAYRETE DÜŞÜRÜYOR

Bilecik´te bir tavuğun yumurtasının, marketlerde satılanların yaklaşık 3 kat büyük olması görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.

Bilecik'te bir tavuğun yumurtasının, marketlerde satılanların yaklaşık 3 kat büyük olması görenleri şaşkınlık içinde bıraktı.

/resimler/2016-3/11/1356234379793.jpg
Bilecik merkez Başköy'de 6 tavuk 1 horoz besleyen Münevver Dinçer'in “Sarı kız” ismi taktığı tavuğun, market yumurtalarından 3 kat büyük yumurta yumurtlama başlaması ev sahiplerini şakına çevirdi. Tavuklarına sevgi ve duyguları ile besleyerek baktığını anlatan Münevver Dinçer, “Bunlar benim sarı kızlarım. Günde ortalama 4 ile 6 arasında yumurta alıyorum. Yumurtaların büyüklüğü yanlarına marketten alınan yumurta koyulunca aradaki fark çıkıyor. Bir tavuğum zaman zaman normalinden 3 kat daha büyük yumurtalar. Bunun sebebi ise, onlara sevgimi vermemden kaynaklanıyor. Her sabah tavuklarımı yemlerken onlarla konuşurum, anlatırım, dertleşirim. Onların da bu sevgiye karşılık büyük yumurtalar yumurtladıklarına düşünüyor. Bu büyüklük farkını görenler şaşkına dönüyor” dedi.

/resimler/2016-3/11/1357024067974.jpg

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.