GÖREVDEN ALSALAR NE OLUR, ALMASALAR NE OLUR?

GÖREVDEN ALSALAR NE OLUR, ALMASALAR NE OLUR?

Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, görevden alınan il teşkilatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu durumun konuşulmaya bile değer olmadığını söyledi.

 

Eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, görevden alınan il teşkilatlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, bu durumun konuşulmaya bile değer olmadığını söyledi. Koray Aydın gazetemizin konuyla ilgili sorusuna verdiği cevapta,"Bu durum, 77 milyonu ilgilendiren bir durum. Bizler şuurlu ve bilinçli bir hareketin içerisindeyiz. Duruşumuz ülkücü duruştur, ülkücü iradenin kurultayla tescilini istiyoruz. Yönetimleri görevden alsalar ne olur, almasalar ne olur!" dedi.

/resimler/2016-3/3/1935297198334.jpg
MHP'de yapılması beklenen olağanüstü kongre çalışmaları için Bilecik'e gelen eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın partililerle yemekli toplantıda buluştu.
Koray Aydın, Bilecik temaslarına Şeyh Edebali Türbesi ziyareti ile başladı. Görevden alınan il başkanı Ahmet Gürses, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve İnhisar Belediye Başkanı Ayhan Ödübek ile birlikte türbeye gelen Koray Aydın'ı burada bazı il genel meclisi üyeleri ile partililer karşıladı.

/resimler/2016-3/3/1935514542480.jpg
Şeyh Edebali Türbesi'ni ziyaret ettikten sonra kameraların karşısına geçen Koray Aydın, MHP'de yaşanan olağanüstü kurultay çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Muhaliflerin başlattığı çalışmaların Türk siyasi tarihi açısından büyük önem arzettiğini kaydeden Koray Aydın,"Türkiye'nin güçlü bir MHP'ye ihtiyacı var" dedi.
'MHP, YENİDEN AYAĞA KALKACAK'
Konuşmasında iktidara yüklenen Koray Aydın, AK Partili yetkililerin MHP'deki kurultay sürecine ilişkin değerlendirmelerini ise sert sözlerle eleştirdi. Aydın,"MHP, Türkiye'nin zaruretlerini gidermek için bir adım attı. Kimse MHP'de olanları bizim adımıza yorumlamasın. Özellikle AK Partililer bizimle ilgili değerlendirmelerde bulunmasınlar. Bizi uzaktan izlesinler, bu milletin önünü açacak yolu inşa edeceğiz. Biz, ne yaptığımızı biliyoruz. MHP, yeniden ayağa kalkacak" dedi.

/resimler/2016-3/3/1936251261940.jpg
'GÖREVDEN ALSALAR NE OLUR, ALMASALAR NE OLUR!'
Gazetemizin kapatılan teşkilatlara ilgili sorusuna da cevap veren Koray Aydın, MHP'de yaşanan olağanüstü kurultay çalışmalarının tüm Türk Milleti'ni ilgilendirdiğini söyledi. MHP Genel Merkezi'nin aldığı kararları yorumlamaya değer görmediğini ifade eden Aydın," Bu durum, 77 milyonu ilgilendiren bir durum. Bizler şuurlu ve bilinçli bir hareketin içerisindeyiz. Duruşumuz ülkücü duruştur, ülkücü iradenin kurultayla tescilini istiyoruz. Yönetimleri görevden alsalar ne olur, almasalar ne olur!" dedi.

/resimler/2016-3/3/1936460324822.jpg
Koray Aydın daha sonra partililerle Kent Ormanı'nda gerçekleşen yemekli toplantıya katıldı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.