Görevi devretti, geliyor

Görevi devretti, geliyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü iken Bilecik Valisi olarak atana Şefik Aygöl, görevini devretti.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü iken Bilecik Valisi olarak atana Şefik Aygöl, görevini devretti. Vali Şefik Aygöl’ün 17 Ağustos Perşembe günü Bilecik’e gelerek göreve başlayacağı öğrenildi.

gorevi-devretti-geliyor1.jpg

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan kararname kapsamında Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Siirt’e tayin olurken yerine ise Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Şefik Aygöl atandı. Şefik Aygöl, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü görevini İbrahim Taşyapan’a devretti.

Genel Müdür değişiminin yaşandığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü’nde devir teslim töreni yapıldı. Valiler Kararnamesi ile Bilecik Valisi olarak atanan Şefik Aygöl, yeni atanan Genel Müdür İbrahim Taşyapan’a görevi devretti.

gorevi-devretti-geliyor2.jpg

Taşyapan’a Genel Müdürlük görevinde başarılar dileyen Şefik Aygöl, 3 yıl birlikte görev yaptığı mesai arkadaşlarına da veda etti. Genel Müdür Taşyapan da Vali Aygöl’e yeni atandığı Bilecik Valiliği görevinin hayırlı olmasını dileyerek, başarılar diledi.

Diğer yandan, Bilecik’in yeni valisi Şefik Aygöl’ün 17 Ağustos Perşembe günü Bilecik’teki görevine başlayacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.