GÖZALTILAR ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR!

GÖZALTILAR ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR!

Bozüyük'te, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) mensuplarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişi ve soruşturma kapsamında arandıklarını öğrendikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim olan 5 kişi ile birlikte toplam 17 kişi belirli aralıklarla adliyeye sevk ediliyor.

feto-adliye-(5).jpg

Geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşen operasyonda soruşturma kapsamında 12 kişi Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından  gözaltına alınmıştı. Soruşturmanın yürütüldüğü sırada ikametlerinde bulunamayan 5 kişi de arandıklarını öğrendikten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim olmuşlardı. İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün itibariyle Bozüyük Adliyesi'ne sevk edilmeye başlandı. Bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilen ilk 4 şüpheli savcı karşısına çıkarılarak ifadeleri alınmaya başlandı.

feto-adliye-(8).jpg

Adliyeye sevk işlemlerinin bugün itibaren başladığı ve savcı tarafından ifade alma işlemlerinin belirli aralıklarla devam edeceği belirtildi.

 

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 7410 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.