Grup İmaj'dan Bayırköy çıkartması

Grup İmaj'dan Bayırköy çıkartması

Bayırköy beldesine yeni bir fabrika kuran Grup İmaj Aydınlatma firmasının İstanbul’daki yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları Bayırköy’e çıkarma yaptı. Bayırköylü iş adamı Hürriyet Girit’in memleketine yaptığı yatırımı inceleyen heyet Bayırköy Belediye...

Bayırköy beldesine yeni bir fabrika kuran Grup İmaj Aydınlatma firmasının İstanbul’daki yönetim kurulu üyeleri ve çalışanları Bayırköy’e çıkarma yaptı. Bayırköylü iş adamı Hürriyet Girit’in memleketine yaptığı yatırımı inceleyen heyet Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’dan da belde hakkında bilgiler aldı.

grup-imajdan-bayirkoy-cikarmasi.jpg

Heyete bizzat kendisi rehberlik eden Belediye Başkanı Mustafa Yaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Beldemizin evladı Hürriyet Girit ağabeyimizin sahibi olduğu Grup İmaj Aydınlatmanın İstanbul’daki çalışanları ve yönetim kurulu üyeleri beldemize misafir oldular. Misafirlerimiz fabrika inşaatını ve beldemizi gezdiler. Kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Bölgemize çok büyük katkı sağlayacak bu işletmeyi beldemizde düşünen tüm Grup İmaj ailesine beldem adına teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

grup-imajdan-bayirkoy-cikarmasi1.jpg

grup-imajdan-bayirkoy-cikarmasi3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 824 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.