'GÜÇLÜ BİR EKONOMİYE SAHİBİZ!'

'GÜÇLÜ BİR EKONOMİYE SAHİBİZ!'

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda 44 köy ve 9 mahalle muhtarları ile bir araya geldi. 

Son günlerde dolar kurunda yaşanan dalgalanmaları değerlendiren Milletvekili Eldemir,  dolarda dalgalanmaların birer finansal refleks olduğunu belirterek güven ortamı ve güçlü ekonomiye sahip olan ülkemizde bir problem yaratmayacağını söyledi. 

AK Parti Milletvekili Halil Eldemir ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 44 köy ve 9 mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen istişare toplantısına Bakıcı ve Eldemir’in yanı sıra Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve muhtarlar katıldı. 

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “Öncelikle bugün burada bizimle bir araya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak muhtarlarımız ile her platformda bir araya gelerek faaliyetlerimizi birlikte belirlemeye çalışıyoruz. Siz muhtarlarımızın talepleri bizler için çok önemli” diyerek Bozüyük Belediyesi tarafından ilçede ve ilçeye bağlı köylerde gerçekleştirilen çalışmaları ve projeleri anlattı. Konuşmasının sonunda yoğun programına rağmen toplantıya katılım gösteren Milletvekili Eldemir'e teşekkür etti.

Başkan Bakıcı’nın ardından konuşan Milletvekili Eldemir ise; “Hepimiz halkımıza hizmet etmek için seçilmiş temsilcileriz ve bu görevimizi esas alarak ilimiz, ilçelerimiz ve köylerimiz için çalışıyoruz. Hükümetimizin bölgemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır. Bu çalışmalar büyüyerek devam edecektir. Bugün bize burada ev sahipliği yapan Belediye Başkanım Fatih Bakıcı’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

guclu-bir-ekonomiye-sahibiz2.jpg

Türkiye’de ki ekonomik gelişmelerden söz eden Eldemir, dolarda dalgalanmaların birer finansal refleks olduğunu belirterek güven ortamı ve güçlü ekonomiye sahip olan ülkemizde bir problem yaratmayacağını söyledi. Aynı zamanda geçtiğimiz günlerde gündeme gelen  yasa ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Eldemir kanunun evli genç çiftlerin açılmış kamu davalarından dolayı yaşadığı mağduriyeti ortadan kaldırma amaçlı hazırlandığını belirterek kanun ile ilgili muhalefet partisinin kasıtlı olarak yanlış algı yaratmaya çalıştığını söyledi.

Konuşmaların ardından muhtarlar tarafından yöneltilen soruları cevaplayan Belediye Başkanı ve Milletvekili toplantı sonrasında muhtarlar ile bir süre sohbet etti.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.