'GÜLÜMBE'Yİ MAHALLE YAPMAK İSTİYORUZ'

'GÜLÜMBE'Yİ MAHALLE YAPMAK İSTİYORUZ'

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Gülümbe Köyü'nde gerçekleştirilen toplu iftarda köy sakinlerine seslendi. Pelitözü'nün ardından Gülümbe'yi de Bilecik'in bir mahallesi yapmak istediklerini dile getiren Başkan Yağcı,"Şehrimizin 13. mahallesi Gülümbe olsun istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Yağcı, Bilecik'in gelişim aksı içerisinde Gülümbe'nin önemli bir yere sahip olduğunu ifade ederek, konuyla ilgili olarak yakın zamanda köye misafir olacaklarını belirtti. 'Biz zaten yanınızdayız' diyen Yağcı,"Siz birlikte olalım derseniz, birlikte oluruz. Yok istemiyoruz derseniz de son karar sizindir" dedi.

gulumbeyi-mahalle-yapmak-istiyoruz2.jpg

Bilecik Belediyesi tarafından Gülümbe Köyü'nde açılan iftar sofrası ile Ramazan ayının bereket ve güzelliği yaşandı.

Köy Meydanı'nda açılan iftar sofrası ile köy sakinleri arasında sevgi ve kardeşlik duyguları pekişirken, çocuklar da Bilecik'te Çocukça Ramazan konseptinde hazırlanan eğlenceler ile hoşça vakit geçirdi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda, gerçekleştirilen iftar sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanımız Selim Yağcı, insanlar arasındaki sevgi ve kardeşlik duygularının önemine değindi.

Konuşmasına; ''Öncelikle rahmet ve bereket ayı Ramazanınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek ayın hepimizin hakkında hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum. Bu akşamki iftar programımıza teşrifleriniz için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyorum.'' ifadelerini kullandı.

''GÜLÜMBE KÖYÜNÜ ŞEHRİMİZİN BİR MAHALLESİ YAPARAK HİZMETİN EN GÜZELİNİ SUNMAK İSTİYORUZ''

Gülümbe Köyünü şehrin bir mahallesi yaparak, hizmetin en güzelini sunmak istediklerini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

gulumbeyi-mahalle-yapmak-istiyoruz3.jpg

''Değerli kardeşlerim, Ramazan ayın birlik ve beraberlik ayı, Ramazan ayı kardeşlik ve sevgi ayı, Ramazan ayı  hoşgörü ve huzur ayı, yardımlaşma ayı. Bildiğiniz gibi Bilecik'imiz de kültür ve tarih şehri. Bizler de Ramazan ayını bu manalara uygun şekilde geçirmeye gayret gösteriyoruz. Bilecik Belediyesi olarak bizler her gün ayrı bir mahallemizde iftarın güzelliğini yaşıyoruz. Ben bizlere sofralarınızda yer açtığınız için teşekkür ediyorum. Gülümbe Köyümüz ilimizin çok önemli köylerinden, tarihi köylerinden birisi. Belediye Başkanı olarak benim akrabam ve dostlarımın olduğu bir köy. Gülümbe'ye geldiğimde her zaman kendi köyüme gelmiş gibi hissediyorum. Bizler Bilecik Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren hemşehrilerimizin olduğu her yere hizmeti götürme gayretinde olduk. Allah'a çok şükür, hepiniz görüyorsunuz. Bilecik dünden çok daha iyi. Ancak yarın daha iyi olmak için el ele gönül gönüle çalışmamız gerekir. Bilecik, her zaman gelişiyor ve büyüyor. Bu gelişim ve büyüme içerisinde geldik Gülümbe Köyüne dayandık ve İnşallah sizlerden arzumuz, isteğimiz şehrimizin gelişimine ayak uydurarak, zaten şehrimize çok yakınsınız. Gelecek zaman içinde artık Gülümbe Köyünü, şehrimizin bir mahallesi yapalım. Burada, şehirde olan imkan ve hizmetleri sizlere de getirelim. Yollarımızı düzeltelim, çocuklarımıza parklar yapalım. Sulamalarda bir sıkıntımız varsa birlikte giderelim. Biz zaten yanınızdayız. Bu dediğim konu idari bir prosedür. Bu yıl Pelitözü Köyünü şehrimizin 12. mahallesi yaptık. Arzumuz, Gülümbe Köyümüzü şehrimizin 13. mahallesi olmasını istiyoruz. Buna ilişkin yakın zamanda kapınıza geleceğiz ve bu konuda fikir alışverişi yapacağız. Siz birlikte olalım derseniz, birlikte oluruz. Yok istemiyoruz derseniz de son karar sizindir. Her zaman olduğu gibi sonsuz saygı gösteririz. Ben bu anlamda burada olduğum için duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum.'' ifadelerini kullandı.

gulumbeyi-mahalle-yapmak-istiyoruz4.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, dualarla açılan iftarın ardından vatandaşlarla birlikte çay içerek, sohbet etti.

İftar programında çocuklar da kendileri için ''Çocukça Ramazan'' konseptinde hazırlanan eğlencelerle güzel vaki geçirdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2982 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum