GÜNYURDU KÖYÜ'NDEN YETKİLİLERE AÇIK MEKTUP

GÜNYURDU KÖYÜ'NDEN YETKİLİLERE AÇIK MEKTUP

Pazaryeri'nin Günyurdu Köyü'nde, mülkiyeti TOKİ'ye ait evlerin samanlığa dönmüş hali vatandaşların tepkisini çekiyor. Yaklaşık 3 yıl önce açık artırma ile satılacağı söylenen ancak geçen zaman zarfında kaderine terk edilen 6 ev günden güne çürüyor. 
Konuyla ilgili gazetemiz ulaşan köy sakinlerinden Ramazan Bakkal, yetkililere sesini duyurmaya çalıştı. Yaptığı açıklamayla idarecilere adeta açık mektup gönderen Ramazan Bakkal,"Milletin varlığı heba ediliyor" dedi. 
Günyurdu Köyü sakinlerinden Ramazan Bakkal açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Sayın Halil ELDEMİR / Bilecik Milletvekili
Sayın Doç. Dr. Tahir BÜYÜK AKIN / Bilecik Valisi
Sayın Oğuz SERTLER / İl Genel Meclisi Başkanı
Sayın Bayram SAĞIR / Pazaryeri Kaymakamı
Sayın yetkililerimiz...
Pazaryeri’nin Günyurdu köyünde mülkiyeti TOKİ’ye ait 6 ev’in açık artırma ile satılacağı yıllardır konuşulur. Bu evler günden güne çürümekte. Bazıları ot-saman deposu olarak kullanılıyor. Merdivenleri dışında kapılarını camlarını bile kırıp döküyorlar. Milletin varlığı heba ediliyor. Bu evleri almak için çırpınanlar da var. Paralarını hazırlamış bekliyorlar. Kime dertlerini anlatacaklarını bilemiyorlar. Maliye’dekiler kayıt aldılar taliplerden. 3 sene kadar geçti. Bekle ha bekle...
Benim şahsen evim var. Talip değilim. Ama bir aydın sorumluluğu ile vaziyeti görüp de bana ne diyemiyorum. TOKİ Yönetimindeki arkadaşlar durumu yakinen bilseler eminim çoktan hallederlerdi."

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 9911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.