'GÜZEL VE BAŞARILIYDI'

'GÜZEL VE BAŞARILIYDI'

Vali Tahir Büyükakın, bu yıl 736.’sı gerçekleştirilen Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Söğüt Namlı Otel’de gerçekleşen toplantıda, başarılı bir organizasyona imza attıklarını belirten Vali Büyükakın etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.

Vali Büyükakın, şenliklerin 737.’sini daha güzel yapmak adına çalışacaklarını dile getirirken, “Bazı kusurlar vardı ama genel anlamda güzel ve başarılı bir organizasyondu. Bu nedenle hepimiz çok mutluyuz. Son derece memnunum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda, organizasyona katkı sağlayanlara belge takdiminde bulunuldu.

1-380.jpg

736. Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’ni değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Büyükakın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Söğüt Kaymakam Vekili Burhan Terzioğlu, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve diğer ilgililer katıldı.

Söğüt Namlı Otel’de gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Büyükakın, 736. Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’nin oldukça başarılı geçtiğini belirtti. Bilecik’in en büyük organizasyonunun yapılmasında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür eden Vali Büyükakın şunları kaydetti:

“Bugün burada toplanmamızın iki tane sebebi var. Bunlardan bir tanesi yapmış olduğumuz Söğüt etkinliklerine katkı sağlayanlara teşekkür etmek, ikincisi ise yapılan etkinliklerle ilgili değerlendirme toplantısı yapmak. Hem bu yılki etkinlikleri değerlendireceğiz hem de önümüzdeki yıl nasıl daha güzel yaparız onları konuşacağız. Yani şenlikleri yaptık hemen ardından toparlandık diğer şenliklere hazırlanıyoruz. Aslında 737. Söğüt Ertuğrulgazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri’nin ilk hazırlık toplantısını yapmış olacağız.

‘BAŞARILI BİR ETKİNLİKTİ’

Gördüğüm kadarıyla son derece başarılı bir etkinlikti. Şüphesiz böylesine güzel bir etkinlikte buradaki tüm arkadaşlarımızın payı var. Bütün kadro burada değil. Belediye kadromuzla da ayrı bir toplantı yapacağız. Onlarla bir araya gelerek onlara da teşekkür edeceğiz. En büyük yükü Söğüt Belediyesi çekti ve Bilecik ile Bozüyük belediyeleri de ciddi emekler verdi. Şimdiden onlara teşekkür ederim.

2-376.jpg

‘BİLECİK’İN EN ÖNEMLİ ETKİNLİĞİ’

Söğüt Şenlikleri, Bilecik’in en önemli etkinliği. Bilecik’in Türkiye’nin gündemine iyi ya da kötü şekilde geldiği bir organizasyon. Bazen tatsız olaylarla anıldı ama bu sene oldukça güzel ve başarılı şekilde gerçekleşen bir etkinlik oldu. Bu nedenle hepimiz çok mutluyuz. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim.

İnşallah seneye çok daha güzel bir etkinlik yapacağız. ‘Mükemmel arayışı iyinin düşmanıdır’ diye bir söz vardır, mükemmeli ararsak birçok kusur bulabiliriz, etkinlikte kusurlar vardı ama ben o esnada hiçbirinize bir şey demedim. Çünkü o anda o etkinliğin başarılı gitmesi gerekiyordu. Moralin, motivasyonun yüksek olması gerekiyordu.

‘BİR SONRAKİNDE ÇOK DAHA BAŞARILI OLACAK’

Genel anlamda değerlendirdiğimizde başarılı olan bu organizasyon şimdiden çalışmaya başlayarak bir sonraki sefere çok daha başarılı olacak. İyi düşünüp iyi çalışır, iyi hazırlanırsanız iyi olur. Tatsız şeylerde olur ama onlarda yönetilir onun adı kriz yönetimidir. Kriz yönetmek zorunda kalmadık. Onun için ben organizasyonlardan son derece memnunum.

VALİ BÜYÜKAKIN’DAN BASIN MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Böyle bir organizasyonda teşekkür edeceğimiz bir başka kesim daha var. O kesim basın mensuplarımız. Onların işi daha da zor oluyor aslında. Biz yerimizde otururken onlar fotoğraf almaya çalışıyor. Geri geri giderken fotoğraf almaya çalışırken düşen arkadaşlarımız oluyor ama onları çeken olmadığı için onlar haber olmuyor. Basın mensuplarımızın çok değerli emekleri var.

3-281.jpg

Haber değeri taşıyan şeyler bazen canımızı sıkıyor ama onların kıymetini bilmemiz lazım. Onlar olmadan kimsenin yaptığımız işten haberi olmuyor. Onlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Söğüt Şenlikleri, hepimizin etkinliği. Ne belediyenin, ne valiliğin, Söğüt başarılı ise Bilecik’in hepsinin yüzü gülüyor. Onun için bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Büyükakın’ın konuşmasının ardından şenliklere ilişkin hazırlanan slayt gösterisi izlendi. Daha sonra organizasyona katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcilerine belge takdim edildi.

Toplantı, şenliklere ilişkin değerlendirme ve istişarelerde bulunulması ile sona erdi.   

4-095.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2413 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.