HABERLERİMİZ AYNI ANDA 20 BİN KİŞİYE ULAŞIYOR

HABERLERİMİZ AYNI ANDA 20 BİN KİŞİYE ULAŞIYOR

Gazetemizin marka tescilli haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin etkin sosyal ağları ve mobil uygulamalarıyla haberlerimiz aynı anda yaklaşık 20 bin kişiye ulaşıyor.

Sosyal medyayı etkin şekilde kullanan gazetemiz sosyal medya ağlarındaki takipçi sayısını artırmaya devam ediyor. Facebook’ta, tamamen kullanıcıların kendi iradesi ile beğenerek takip aldıkları sayfamız 11 bin beğeni sayısını aşarak 11 bin kişiye ulaşarak büyük bir başarıyı elde etti.

Ayrıca Gazetemiz Sakarya il merkezinin yanısıra Bozüyük, Pazaryeri, Osmaneli ve Söğüt’te okuyucularıyla buluşarak, ismini aldığı Sakarya Nehri gibi ilin tamamına nüfuz ediyor.

Bilecik’in en büyük basın kuruluşu Sakarya Gazetesi siz değerli okuyucularımızın destekleriyle her geçen gün büyüme devam ediyor. Bilecik’in ilçelerine ulaşan tek gazete olma unvanını elinde tutan gazetemiz internet haberciliğindeyse rakipleriyle olan farkı artırıyor.

Uluslararası site sıralama şirketi Alexa verilerine göre, marka tescilli haber sitemiz www.bilecikhaber.com.tr Türkiye sıralamasında 7 bin bandında yer alıyor. İlimizde yayın yapan diğer haber sitelerinden en iyi durumda olanı ise 12 bin dolaylarında bulunmakta.  

BİLECİK, GÜNDEMİ SAKARYA’DAN TAKİP EDİYOR

Gazetemiz Sakarya, il merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelere ulaşarak Bilecik’in tamamına haber ulaştırıyor. İl merkezi ve ilçelerdeki abonelerimiz gazetelerine sorunsuz şekilde ulaşırken, gazetemizin birçok bayiden satışı gerçekleşmekte.

BİLECİK’İN TÜRKİYE’YE AÇILAN PENCERESİ OLDUK

Gazetemizin marka tescilli haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr artık Bilecik ölçeğini aşarak bölgede adından söz ettirir konuma geldi. Yenilenen ara yüzü ve sahip olduğu veri tabanıyla Bilecik’in Türkiye’ye açılan kapısı haline dönüşen haber sitemiz, Bilecik’in bir numarası olmakla beraber Türkiye ölçeğinde oldukça başarılı bir çizgiye ulaştı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜYORUZ

Sosyal ağlardaki takipçi sayımızda yükselişini sürdürüyor. Facebook’ta, tamamen kullanıcıların kendi iradesi ile beğenerek takip aldıkları sayfamız 11 bin beğeni sayısını aşarak büyük başarıyı elde etti.

MOBİL UYGULAMA VE WHATSAPP

Yine haber sitemizin mobil bildirim özellikli mobil uygulaması Bilecik’in gündemini vatandaşların cebine getirdi. Yaklaşık 2 bin kişi mobil uygulamamızı cep telefonlarına indirerek haber sitemize tek tuşla ulaşma imkanı sağladı. WhatsApp aracılığıyla kurduğumuz haber grupları ve WhatsApp ihbar hattımız büyük beğeni topladı.

BASIN SEKTÖRÜNDE OLDUĞU GİBİ BASIM SEKTÖRÜNDE DE BİR NUMARAYIZ

Erdallar Basın Kuruluşları bünyesinde bulunan matbaa tesisimiz basın sektöründe olduğu gibi basım alanında da liderliği bırakmıyor. Geniş makine parkurumuz ve üst düzey teknolojimizle birçok matbaacının birkaç günde yaptığı işleri saatler içerisinde teslim edebiliyoruz. Bileciklileri baskı işlerini yapmaları için il dışına çıkmaktan kurtarıyoruz.

Baskı işi yapan birçok iş yerinin ‘Yüklü ve Ağır İş’ olarak nitelendirdiği kitap, dergi, ajanda vs. gibi baskı işleri rutinlerimiz arasında yer alırken, maliye anlaşmamız ile esnafların çözüm ortağı konumundayız.

BİZİ 2018’DE DE İZLEMEYE DEVAM EDİN

Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan Erdallar Basın Kuruluşları, yeni yıla sayılı günler kala 2018 yılının planlamalarına başlamış durumda. Vatandaşlarımızı ve müşterilerimizi daha birçok yenilik ile buluşturma adına girişimlerimiz devam ederken, 2018 yılında da bizi izlemeye devam edin.  

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum