'HADDİNİZİ BİLİN!'

'HADDİNİZİ BİLİN!'

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Türk ordusunun Suriye'de gerçekleştirdiği 'Fırat Kalkanı' harekatını eleştirenlere sert tepki gösterdi. Başkan Şahin,"Haddinizi bilin, siz nesiniz, kimsiniz?' ifadelerini kullandı. 

Başkan Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye2nin terörü önlemek adına Suriye'de olduğuna dikkat çekerek,"ABD, İran, Almanya, Fransa, İngiltere, Rusya ve diğer ülkelere sordunuz mu onların orada ne işleri var?' dedi. 

Şahin açıklamasının devamında şunları kaydetti:

"Yanınızda büyük Kürt devleti kurulması sizleri rahatsız etmeyecek mi? İslam ülkelerinin küçük küçük ülkelere bölünmesi için mezhep kavgalarına, Mslümanların birbirini katletmelerine sebep olan ülkelere siz hiç sordunuz mu sizin ne planınız var diye?

Suriye'de, Irak'ta Türkmenlerin katledilmesine Türkiye seyirci mi kalmalı sizce? Teröristlerin sınırımın dışında güçlenmelerine ve bizde terör eylemleri yapmalarına sizce göz mu yummalıyız? Sizce vatan nedir? Sizce AB ülkeleri Türk düşmanı terör örgütlerini niye ülkelerinde besliyor? Sordunuz mu bu ülkelere?

Bu ülkelere 15 Temmuz'u niye planladınız diye sordunuz mu? Bizi Suriye, Irak gibi parçalamayı düşünüyor musunuz diye sordunuz mu?

Misakı Milli nedir bilir misiniz? Atatürk Hatay'ı nasıl aldı bilir misiniz? Atatürk'ün hedefi Misak-ı Milli değil miydi? Atatürk, Trablusgarp'ta çöllerde niye savaş mıştı hiç sordunuz mu kendinize? Yoksa siz sahte Atatürkçü müsünüz? Atatürk Türkiye'nin yanında haritalar yeniden belirlenirken sizce sessiz mi kalırdı?

Recep Tayyip Erdoğan'ı, AK Parti iktidarını niye ABD, AB, NATO ve emperyalist ülkeler istemiyor sordunuz mu? Bu ülkeler bölücüleri ülkelerinde niye tutuyor?

Bu Türkiye düşmanı ülkelerle niye birlikte aynı şeyli düşünüyorsunuz? Siz sırf Recep Tayyip Erdoğan AK Parti iktidarda gitsin diye niye bu ülkelerle birliktesiniz? Yoksa sizde terörist misiniz? Siz de vatan haini misiniz? Siz de mi Türk düşmanısınız? Düşünün ve lütfen kendinize gelin." 

 

Kaynak:Ömer Fatih BOZKURT

Bu haber toplam 2383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum