HAFIZLIK MERKEZİ YARDIM BEKLİYOR

HAFIZLIK MERKEZİ YARDIM BEKLİYOR

Bozüyük İlçe Müftülüğünün öncülüğünde hayırseverlerin desteği ile geçtiğimiz Kadir gecesinde temeli atılan modern hafızlık merkezinin inşaatı hızla devam ediyor. 

İlçe Müftüsü Selami Bağcı, tamamlandığında bölgenin en modern hafızlık merkezi için hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. 

160 yatak kapasiteli olarak yapılacak Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursunun temel aşaması tamamlandı. Bugünlerde bodrum katının da betonunun atılacağı belirtildi. İlçe Müftüsü Selami Bağcı, tamamlandığında bölgenin en modern hafızlık merkezi için hayırsever vatandaşların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Bugüne kadar kendilerinden desteklerini esirgemeyen tüm hayırseverlere de ayrıca teşekkür etti. 

Osmanlı mimarisi tarzında bin 857 metrekare alana 5 katlı olarak 6 bin 283 metrekare kullanım alanı ile inşa edilecek Bölge Yatılı Kız Kur'an Kursu modern eğitim anlayışıyla halkımızın hizmetine sunulacak. Kütüphanesi, 12 adet dersliği, 20 adet özel hafız çalışma odaları, 300 kişilik konferans salonu, 250 kişilik yemek salonu, gösterim salonu, misafir odaları, spor salonu ve her katta çok amaçlı sohbet salonları bulunacak. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum