Hakan Oğuz aday adayı oldu

Hakan Oğuz aday adayı oldu

Hakan Oğuz, AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Hakan Oğuz, AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde İHH’da yaptığı başarılı çalışmalar ile bilinen Hakan Oğuz, 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti’den Bozüyük Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Hakan Oğuz, AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatına giderek müracaatını gerçekleştirdi.

dsc-0098.jpg

Aday adaylığı müracaatının ardından açıklamalarda bulunan Hakan Oğuz, projelerine ilişkin bazı bilgiler verdi. Hakan Oğuz, temel ilkeleri ile misyon ve vizyonuna ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Bozüyük'ü, çağın gereksinimlerine uygun, sürdürülebilir, adil ve katılımcı bir yönetimle buluşturmayı amaçlıyoruz. Vizyonumuz, şehrimizin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak, yaşam kalitesini artırmak ve her kesimin ihtiyaçlarına hızlı ve etkili çözümler sunmak üzerine odaklıdır.

dsc-0107.jpg

Temel ilkelerimiz; katılımcılık ve şeffaflık. Sosyal belediyecilik, çevre dostu politikalar, ekonomik kalkınma.

Yerel yönetimde karar alma süreçlerine halkımızın katılımını sağlamak, her kararı şeffaf bir şekilde paylaşmak temel prensiplerimiz arasında yer almaktadır.

Herkesin eşit haklara sahip olduğu bir şehir için çalışacak, dezavantajlı gruplara destek olacak ve toplumsal dayanışmayı güçlendireceğiz.

Doğayı ve çevreyi korumak, sürdürülebilir bir gelecek için çevre dostu projelere öncelik vermek temel ilkelerimizden biridir.

Şehrimizin ekonomik potansiyelini değerlendirerek, iş olanaklarını artırmak ve girişimcilik ruhunu desteklemek için çeşitli projeler geliştireceğiz.

dsc-0110.jpg

Sizlerle birlikte bu yolda yürürken, Bozüyük halkının görüşlerine ve taleplerine her zaman açık olacağımızı belirtmek isterim. Bu süreçte, şehrimizin geleceği için birlikte çalışacak, ortak akıl ve dayanışma içinde Bozüyük'ü daha yaşanabilir bir yer haline getireceğiz.

Bozüyük'ümüz için hayallerimiz büyük, ama inancımız daha da büyük. Umuyorum ki birlikte, Bozüyük'ümüzü daha parlak yarınlara taşıyacağımız güzel günler bizi bekliyor.

Desteklerinizi ve görüşlerinizi bekliyor, birlikte güzel işlere imza atmayı dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullandı.

dsc-0112.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum