‘HAKSIZ, HUKUKSUZ BİR İŞİMİZ YOK!’

‘HAKSIZ, HUKUKSUZ BİR İŞİMİZ YOK!’

İlimiz müteahhitlerinden Fikret Aktaş, yapımına devam ettiği 21 katlı binaya yönelik eleştirilere cevap verdi. Aktaş, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“İlimizde yayın yapan bir gazete inşaatımla ilgili bazı iddiaları ortaya atarak yaptığımız işlerde sanki usulsüzlük varmış gibi kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyor, varsa elinde belgesi olan çıksın ispat etsin. Bizim haksız, hukuksuz bir işimiz yok. Yapımına devam ettiğimiz inşaatımızın başta ruhsatı olmak üzere tüm iş ve işlemleri uygun şekilde gerçekleştirilmiştir. 

Bu gazete Aralık ayı içerisinde inşaatımın reklamlarını yayınladı daha sonra reklamların devam etmesini istedi. Ancak ben reklamlarımın sona erdirilmesini istedim. Bundan sonra gazetede inşaatımla ilgili olumsuz haberler yer almaya başladı. Yazılanlar ve konuşulanlar gerçek dışıdır.  

Binamızda otopark olmadığını da söylüyorlar. Bu da yalanlardan bir başkası, inşaatımızın projesi bellidir, imar kanununa göre yapılması zorunlu olan otoparkımız yapılmıştır. Bu binamızda zemin ve 1. kat otopark ve ortak kullanım alanı olmak üzere imar kanununa göre ayrılmıştır” dedi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4961 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum