'HAKSIZ İTHAMLAR PAZARCI ESNAFINI ÜZMÜŞTÜR'

'HAKSIZ İTHAMLAR PAZARCI ESNAFINI ÜZMÜŞTÜR'

Bilecik Sebze Meyve Pazarcılarını Koruma Derneği Genel Sekreteri Necmettin İman, gazetemiz haber sitesindeki 'Pazarcı esnafının soğukla mücadelesi' haberi altına yorum yazan 'selçuk gazozcu' rumuzlu şahsa cevap verdi. 

Daha önceleri de pazarcı esnafıyla ilgili bir çok haberin altına yine 'selçuk gazozcu' rumuzuyla eleştiri sınırlarını aşan bir çok yorum yaptığını ifade eden Necmettin İman, bu kişiye cevap verme gereği duyduğunu söyledi.

Gazetemize gelerek bizzat açıklamalarda bulunan Bilecik Sebze Meyve Pazarcılarını Koruma Derneği Genel Sekreteri Necmettin İman şunlar kaydetti: "Bilecik'te pazar pazarı, kapalı pazarında ilçeler dahil; köylümün ürettiği ürünleri, pazar şartlarını yerine getirmek kaydıyla köylüm kendisi satar. Taki kıra vurduğunda, seradaki ürünler bittiğinde benim pazarcı esnafım hallerden tedarik ettiği sebze ve meyvayı tezgahında açık rekabetle halka sunar.

Çöp olayına gelince belediyeye bizzat çöp parası adı altında parsel başı 10 TL ödeniyor. 3x2,5 m2 parsel fiyatı da 12 bin lira ve 18 ayda ödeniyor. Selçuk gazozcu rumuzlu kişinin pazarcı esnafına yönelik haksız ithamları pazarcı esnafını üzmüştür. Eğer pazarcı esnafıyla bir rahatsızlığı varsa bu kişi ile basın huzurunda tartışmaya hazırız" dedi. 

necmettin-iman2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2250 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum