Halil Aydoğdu 'Son söz' diyerek açıkladı

Halil Aydoğdu 'Son söz' diyerek açıkladı

İYİ Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Aydoğdu, seçime saatler kala açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Aydoğdu, seçime saatler kala açıklamalarda bulundu. Halil Aydoğdu, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliği seçiminde ise İYİ Parti’ye destek çağrısında bulunurken, “Bizler ayrıştırıcı değil, birleştirici olacağız, birleşe birleşe kazanacağız" dedi.

Halil Aydoğdu, milletvekili seçilmesi halinde sadece İYİ Parti’nin değil tüm Bilecik’in milletvekili olacağını kaydederek, “Ben sadece İYİ Parti’nin değil, tüm Bilecikli hemşerilerimin milletvekili olacağım, onları Ankara’da temsil eden bir elçi olacağım ve yalnızca Bilecik halkından emir alacağım." ifadesini kullandı.

halil-aydogdu1.jpg

Türkiye’nin ve Bilecik’in değişim istediğini kaydeden Halil Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili hemşehrilerim; Türkiye Değişime Hazır, Bilecik’te Değişime Hazır. Bilindiği üzere hepimizin büyük bir heyecan ve umutla beklediği, milletimizin geleceğinin aydınlanacağı seçime 2 gün kaldı. Adaylığımın kesinleştiği 9 Nisan tarihinden itibaren sizlere kendimi tanıtmak, anlatmak ve sizin sorunlarınızı dinlemek üzere aralık vermeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerin değişime hazır olduğunu görmek, gözlerinizdeki değişim heyecanı ve umut ışığını hissetmek beni fazlasıyla heyecanlandırıyor. Türkiye’yi değiştirecek olan 13. Cumhurbaşkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na ve müstakbel Başbakanımız Sn. Meral Akşener'e büyük bir minnet borçluyuz. Bu borcumuzu onlara TBMM’de sonsuz destek vererek ödeyeceğimden hiçbir şüpheniz olmasın. Seçim kampanmayız boyunca her gittiğim yerde şunu vurguladım; 'Ben sadece İYİ Parti’nin değil, tüm Bilecikli hemşerilerimin milletvekili olacağım, onları Ankara’da temsil eden bir elçi olacağım ve yalnızca Bilecik halkından emir alacağım!'

Sevgili Halkım; Bizler ayrıştırıcı değil birleştiri olacağız, birleşe birleşe kazanacağız!. Siz değerli hemşehrilerimizden 1 Oy Kemal Kılıçdaroğlu’na bir oy da Millet İttifakı Ortağı, sizden biri olan Halil Hocanıza vermenizi istiyorum.

Siz değerli Bilecik halkına son sözüm şudur ki; Göreceksiniz, sizi asla yanıltmayacağım! Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, seçimlerin şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum