Halil Eldemir aday adayı oldu

Halil Eldemir aday adayı oldu

AK Parti’de, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimleri öncesi görevinden istifa eden Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir aday adayı oldu.

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek milletvekili genel seçimleri öncesi görevinden istifa eden Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, AK Parti'den Bilecik Milletvekili Aday Adayı oldu. Halil Eldemir, partisinin il başkanlığına gelerek müracaatını gerçekleştirdi. Halil Eldemir’e müracaatı esnasında büyük bir kalabalık grup eşlik etti.

AK Parti’nin 6’ncı aday adayı olan Halil Eldemir, burada yaptığı konuşmada, kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa teşekkür ederek, “Sizleri hasretle selamlıyorum” diyerek sözlerine başladı. 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısında büyük önem arz ettiğine değinen Halil Eldemir, “Önümüzdeki yüzyıl Türkiye yüzyılı olacak.” dedi.

Halil Eldemir, Türkiye yüzyılı yolculuğunda 2 milletvekilini parlamentoya göndermek için çaba sarfedeceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

“14 Mayıs'ta önemli bir seçime gireceğiz. Bizde bu noktada bir irade beyanında bulunarak bugün başvurumuzu yapıyoruz. Bu iş bir nasiptir. Bize bir görev verilse de verilmese de bu davanın birer neferiyiz. Sizlerinde elinde bizimle ilgili bir karne mevcuttur ve gereğini yapacağınıza inanıyoruz.

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan küresel anlamda bir oyun kurucu. İnşallah devletimizin daha ileriye gitmesi için çalışıyoruz. Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye yüzyılını başlatmak istiyoruz. Yönetimde bulunan tüm kadrolar olarak ülkemizi hazırlamamız lazım. Bilecik olarak 2 arkadaşımızı parlamentoya göndererek Türkiye yüzyılına destek olmak istiyoruz. Bu işler aynı zamanda birer bayrak yarışıdır. Bayrağı devraldığımız günlerde oldu devrettiğimiz günlerde oldu. Burada esas olan Bilecik’tir, Türkiye’dir.” dedi.

Halil Eldemir, başvurusunun ardından tebrikleri kabul ederek bol bol fotoğraf çektirdi.

halil-eldemir-aday-adayi-oldu1.jpg

 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1446 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.