HALTERCİLER GÖZ DOLDURDU

HALTERCİLER GÖZ DOLDURDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Halter branşı il şampiyonası düzenlendi. Kapalı yüzme havuzunda bulunan halter salonunda gerçekleşen şampiyonaya, Bilecik Belediye Spor Kulübü, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını sürdüren halterciler katıldı. 

Kendi sikletlerinde birbirinden önemli kaldırışlara imza atan genç halterciler ulusal müsabakalar öncesi göz doldurdu. Müsabakaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Müdürü Yılmaz Durmuş, Dursun Fakıh İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Sabri Turhan, veliler, okulların beden eğitim öğretmenleri ve Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'da takip etti. 

1-447.jpg

Yarışma sonunda dereceye giren sporcular ödüllendirilirken, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal halterci torunu Bahadı Erdal'a başarı belgesini kendi elleriyle takdim etti.  Spor Müdürü Yılmaz Durmuş, sporcuların beden eğitimi ve halter hocaları, veliler ve  Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'da müsabaka kapsamında dereceye giren bazı sporculara ödül takdiminde bulundu. 

2-450.jpg

3-339.jpg

yilmaz-durmus.jpg

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter Branşı Antrenörü Caner Özteke, yarışma sonunda yaptığı değerlendirmede, genç haltercilerin çalışmalarına aralıksız devam ettiğini bildirdi. Antrenör Özteke, il içinde gerçekleşen bu tür müsabakaların iller arası yarışmalar öncesi önem arz ettiğini belirterek, "2018 yılı inşallah halter branşında başarılarımıza başarı ekleyeceğimiz bir yıl olacak. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz ve Bilecik'in ismini ülkemizin dört bir yanında duyurmak adına vargücümüzle çalışacağız. Bu bağlamda bizlere desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arslan Yıldız'a ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya ve Belediye Spor Kulübü Başkanı Emin Yağcı ve tüm spor kulübü yöneticilerine teşekkür ederim" dedi. 

1308 Osmaneli Belediyespor Kulübü Antrenörü Asiye İpek'te ilimizde halter branşının yükselen bir değer olduğunu ifade ederek, Osmaneli Belediyespor Kulübü'nün de halter alanında kendini geliştirdiğini dile getirdi. Yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Asiye İpek, Bilecik'ten bir Naim Süleymanoğlu'nun çıkmasının önünde hiçbir engel olmadığını kaydetti. Halterin gelişmesi için Osmaneli'ne başarılı bir oluşum içerisine girdiklerinin altını çizen Antrenör İpek; "Belediye Başkanımız Münür Şahin'in destekleri, spor kulübümüzün imkanlarını en iyi şekilde değerlendirmeye gayret ediyoruz. Osmaneli'nin adını halterde de duyacağız" dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum