HALTERİN KALBİ BİLECİK'TE ATIYOR

HALTERİN KALBİ BİLECİK'TE ATIYOR

22 ilden 158 sporcunun katıldığı Minikler Türkiye Halter Şampiyonası Bilecik'te başladı. 

29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek şampiyonanın açılış seremonisine, Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır, Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Şentürk, Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, KYK İl Müdürü İsmail Şen, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal, sporcular ve antrenörleri ile hakem heyeti katıldı. 

Açılışta konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, halter branşının her zaman ülkemizin gurur kaynağı olduğuna dikkat çekerek, "Minikler Türkiye Şampiyonasının ilimizde verilmesinden dolayı başta Halter Federasyonu başkanımıza ve yöneticilerimize huzurunuzda teşekkür ediyorum. Minikler Halter Şampiyonasında 22 ilden 158 sporcu ve 25 hakem görev almaktadır. İlimizde başarılı branşlardan biri olan halter branşımızda çocuklarımız tarafından büyük katılım sağlanmaktadır. Halter branşı ülkemizdeki en başarılı ve güzel branşlarımızdan biridir. Her zaman ülkemizin ve milletimizin gurur kaynakları olmuşlardır. Ay yıldızlı bayrağımızı hep göklere çıkarmışlardır. Kıymetli sporcular sizleri de yaptığınız düzenli ve planlı çalışmalar neticesinde içinizden Naim Süleymanoğlu, Halil Mutlu gibi şampiyon sporcular çıkacağını canı gönülden diliyorum. Müsabakaların sağlıklı ve başarılı bir şekilde sonuçlandırmanızı temenni ediyorum” dedi.

galeriii-003.jpg

İl Müdürü Yıldız’ın konuşmasının ardından konuşan Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Mevlüt Ataseven ise Bilecik'te olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Organizasyona destek veren kişi ve kuruluşlara teşekkür eden Ataseven, "Burada sporcularımız antrenörlerimizle iyi ağırlandığımızı söyleyebilirim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından ilk günkü müsabakalara geçildi ve dereceye giren öğrencilere madalyalarının ve hediyelerinin verilmesiyle açılış günü son buldu. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum