"Harikasın Bilecik"

"Harikasın Bilecik"

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından bir mesaj yayımladı.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ardından bir mesaj yayımladı. Başkan V. Subaşı, Bilecik’te harika bir kutlamanın gerçekleştiğini belirterek, “Geleceğe dair hayallerimizi, umutlarımızı ve hedeflerimizi hep birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, yayımladığı mesajında, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetimizin 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık! Fener Alayı, Cumhuriyet Yürüyüşü, Simge Sağın Konseri ve diğer etkinliklerle dolu bu muhteşem günlerde, en kalabalık kutlama olarak Bilecik tarihine damgamızı vurduk. Gösterdiğiniz bu büyük sevgi ve katılım için her birinize teşekkür ederim. Sizlerle birlikte geçirdiğimiz bu anlar, hepimizin geleceğe dair umutlarını daha da güçlendirdi.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına gururla ve coşkuyla "Merhaba" diyoruz. Siz değerli Bilecik halkı ile birlikte, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında da daha aydınlık yarınlara doğru yürümeye devam edeceğiz. Hep birlikte el ele, daha güzel bir Bilecik için var gücümüzle çalışacağız.

Geleceğe dair hayallerimizi, umutlarımızı ve hedeflerimizi hep birlikte şekillendirmeye devam edeceğiz. Sen Çok Yaşa Cumhuriyet!”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 438 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.