MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

Harmen yellen, Düğün ellen!..

Harmen yellen, Düğün ellen!..

Atalarımız ne güzel söylemiş.

Allah nasip etti. Oğlumuz Kadir’i de baş göz ettik.

Dünürlerimiz Sancar ailesi Vedagün Sancar ve ailesinden sağ olsunlar konuşarak anlaşarak güzel bir yuvanın kurulmasına vesile oldular. Kendilerine buradan çok çok teşekkür ediyorum.

Eş dost akraba, arkadaş tanıdıklarımızdan Allah bin kere razı olsun.

Köylülerimizden binlerce kez Allah Razı Olsun. Bana nerelisin diye sorduklarında “Övünmek gibi olmasın Kurtköylüyüm” derim.

Köyümü de köylülerimi de o kadar çok severim.

Ben öyle deyince, “Kurtköy’ün ne özelliği var bu kadar” diyenlere; “Cennete giden yolun Kurtköy mezarlığından geçtiğini düşünüyorum” diyerek cevap veririm.

Kurtköylüler, Köylülerim beni bu mutlu günümde yalnız bırakmadılar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Atadan, deden gelen Küreli kafadarlarımız. Hacıbeyler sülalesi, eniştelerimizle beraber hepsi düğünümüzdeydi. Ne büyük bir mutluluk.

Garevenli yeni adıyla Hamidabatlı kafadarlarımız. Çoluk çocuk hepsi. Ayvalılı kafadarlarımız nesilden nesile gelen dostluk. Ben ilkokula gitmediğim yaşlarda Rahmetli Hacı Ahmet dedemiz “Kim bu dostluğu bitirirse öbür dünyada iki elim yakasında” demişti. Bitmedi!.. Allah hepsinden razı olsun.

Deresakarı’dan, Yeniköy’den Ahmetler’den daha sayamayacağım bir çok köyden atadan dededen yüzyıllar boyu devam eden dostlarımız, kafadarlarımız düğünümüze geldiler. Dostlukları devam ettirdiler.

Müftülük makamı hepimizin gözünde çok önemli Bilecik İl Müftümüz Sn. Ali Erhun, Bilecik Milletvekili Sn. Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Sn. Prof. Dr. Şükrü Beydemir, yardımcısı, Prof. Dr. Cenk Karakurt, Genel Sekreter Özgür Özcan ve öğretim üyeleri, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve İl Genel Meclis Üyeleri, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ile Eşi Hüsnü Bayrakçı ve Genel Sekreterliğe bağlı daire müdürleri ve personelleri, Bilecik’te görev yapan İl Müdürleri katılırken Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı ve Milletvekili Yaşar Tüzün yurt dışında olduğu için katılamadıklarını belirterek düğüne kutlama mesajı gönderdiler.

Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Süer, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses ve personelleri katılırken;

Siyasi partilerden; Ak Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet Ali Zengin, Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Fatih Yaşar,Yönetim kurulu üyesi İbrahim Bağ ile diğer yönetim kurulu üyeleri, İyi Parti İl Başkanı  Hakan Sakarya ve yönetim kurulu üyeleri, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cafer Aslanboğa ve yönetimleri katıldı.

Sivil Toplum Kuruluşlarından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, Muhhasebeciler Odası Başkanı Ertuğrul Açıkgöz, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen, Esnaflar Odası Başkanı Halit Gölcan, Osmaneli Esnaflar Odası Başkanı Aydın Yıldız ve ilimizde faaliyet gösteren çok sayıda sendika ve dernek başkanı düğüne katıldılar.

Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Köylülerimizle birlikte Bilecik çiftetellisi, Bilecik Karşılaması, Söğüt’ün erenleri ve Cezayir oyunlarını oynadık.

Ben ailemizin yeni çiftine ataden dededen yüzyıllar boyu devam eden dostluklarını devam ettirmelerini, cemiyetimize katılan ilimizi idare eden yöneticilerinden, seçilmişlerinden, siyasetçilerinden, sivil toplum kuruluşlarından tanıdığımız eş dost hısım akrabanın hatırlarını devam ettirmelerini tavsiye ediyor çocuklarıma ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Hoşçakalın!..
 

Bu yazı toplam 4110 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR