Hastaneye Gidecekler Dikkat!

Hastaneye Gidecekler Dikkat!

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan kantinlerin kapanması vatandaşları mağdur etti.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan kantinlerin kapanması vatandaşları mağdur etti.

Geçtiğimiz günlerde yeni ihale yapılmasından ötürü kantinlerinde kapatıldığı öğrenilirken vatandaşlardan şikayet yağdı. Hem poliklinik hem de acil servis bölümünde bulunan kantinlerin kapalı olması hastaneye giden, hastanede kalan ve hastane personeli de dahil olmak üzere her kesimi zor duruma düşürdü.

hastaneye-gidecekler-dikkat.jpeg

"ÇOCUĞUMUZA BİR BARDAK SU BULAMADIK"

Birkaç gün önce çocuğunun rahatsızlanması üzerine apar topar acile gittiklerini anlatan bir vatandaş "Gecenin bir yarısı apar topar acile gittik. Nereden bilebilirdik ki kantinin kapalı olduğunu. Çocuğumuz susadı ama ona verecek bir bardak su dahi bulamadık. Bir başka anne hasta çocuğuna mama yapacak sıcak su bulamadı sağolsun hastane personelleri yardımcı oldular. Böyle saçma bir düzen olur mu? Hastane kantini yeniden ihale edilmiş olsa da hizmeti aksatmadan bir geçiş planı yapılamaz mıydı? Yazık insanlar çile çekiyor." ifadelerini kullandı.

bilecik-devlet-hastanesi.jpeg

"EZİYET EDİYORLAR BİZE"

Kantinlerin kapalı olmasının ayaktan tedaviye gelenler dışında hastanede yatanlar ve onlara refakat edenler için daha kötü bir durum olduğunu aktaran bir başka vatandaş ise sitem dolu sözlerle"Bize eziyet ediyorlar" dedi. Yatan hastasına refakat ettiğini anlatan vatandaş"Hastam 5 gündür hastanede yatıyor. Hem onun hem de benim ihtiyaçlarımız oluyor ama alabileceğimiz bir yer yok. Bu insanları kimse düşünmüyor mu? Bizim çoluk çocuğumuz var ihtiyaç olduğunda söylüyoruz çarşıdan alıp getiriyorlar. Veya arabamız var yakınlarda bir market bakkala gidip geliyorsun. Kimsesi olmayan yaşlı başlı insanlarda var burada. Onlar ne yapacak? Yazık bu memlekete" ifadelerini kullandı.

Öte yandan, kantinlerin açılmasının yaklaşık 10 gün daha zaman alacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum