HATİPOĞLU, BAYIRKÖYLÜLERLE BULUŞTU

HATİPOĞLU, BAYIRKÖYLÜLERLE BULUŞTU

Bayırköy Belediyesi tarafından düzenlenen programda ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, Bayırköylüler ile buluştu. Hatipoğlu’nun güzel konferansına birbirinden güzel ilahiler ve semazen gösterileri de eklenince muhteşem bir akşam yaşandı. 

1-489.jpg

Program, Bayırköy Belde Camii Müezzin Kayyumu Hakan Temel’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Daha sonra Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman tarafından selamlama konuşması yapıldı. Başkan Yaman, davetlilerin Berat Kandili’ni kutlayarak, “Rabbim nasip ederse 15 gün sonrada Ramazan ayına kavuşacağız. Böyle güzel aylara bizi kavuşturduğu için Rabbimize şükürler olsun” dedi. 

2-493.jpg

Bayırköy Belediyesi tarafından bu tür organizasyonların gerçekleştirilmeye devam edeceğini belirten Başkan Yaman, “İnşallah 6 Mayıs’ta Sarmaşık Mahallemizin 13 Mayıs’ta da beldemizin Hıdırellez kutlamalarını yapacağız. Bu tür etkinliklerimize katkı veren herkese teşekkür ediyorum” diyerek sözlerine son verdi. 

3-374.jpg

Başkan Yaman’ın konuşmasının ardından sahne alan ilahi sanatçısı Ufuk Akın seslendirdiği eserlerle kulakların pasını sildi. Semazen gösterisi geceye renk katarken davetlilerin büyük beğenisini aldı. 

Program, ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konferansının ardından hediye takdimi ile sona erdi. 

4-142.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1996 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum