HEDEF YIL SONUNA YETİŞTİRMEK

HEDEF YIL SONUNA YETİŞTİRMEK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın, vatandaşlar ve pazarcı esnafının mağdur olmaması için yapımına büyük önem verdiği ve çalışmalarını yakından takip ettiği kapalı pazar inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Proje kapsamında kapalı pazar yerinin alt yapı çalışmalarına başlandı. Prefabrik kolonlarının yapımının hız kazandığı çalışmalar kapsamında ayrıca yüksek gerilim hatları yer altına alındı. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

hedef-yil-sonu2.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, kapalı Pazar inşaatında incelemelerde bulundu.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın, vatandaşlar ve pazarcı esnafının mağdur olmaması için yapımına büyük önem verdiği ve çalışmalarını yakından takip ettiği kapalı Pazar inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcısı Ali Avcıoğlu ile birlikte kapalı pazar inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı hızlı bir şekilde çalışmalarına devam eden inşaat ekibine kolaylıklar diledi.

hedef-yil-sonu3.jpg

Yeni Mahalle Şenkal Caddesi üzerinde eski sanayi hemzemin geçidinin karşısında yapımına başlanan yeni kapalı pazar yerinin alt yapı çalışmalarına başlandı. Prefabrik kolonlarının yapımının hız kazandığı çalışmalar kapsamında ayrıca yüksek gerilim hatları yer altına alındı. Yıl sonuna kadar tamamlanması hedeflenen Kapalı Pazar yerinde 14.250 metrekare kapalı alan içerisinde 1 adet dükkân alanı 31 metrekare olan 30 adet dükkân ve kiralanabilir alan bulunuyor. Kapalı Pazar yeri ayrıca tuhafiye bölümü 679 kişilik, sebze- meyve bölümü de 859 kişilik olarak planlandı.

 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum