HELAL OLSUN

HELAL OLSUN

Kozabirlik İlkokulu öğrencileri, okul önünde toplanarak asker selamı verdi. Güneydoğu Anadolu'da terörle kararlı bir şekilde mücadele eden asker ve polisimizin yanında oldukları mesajını veren minikler: "Bu ülkede vatanseverler bitmez' diye haykırdı. 

1-012.jpg
Kozabirlik İlkokulu öğrencileri, terörle kararlı bir şekilde mücadele eden asker ve polisimize "yanınızdayız" mesajı verdi. Okul önünde toplanan minik öğrenciler asker selamı vererek Türk Bayrağı açtı. Öğretmenlerinin de destek olduğu minikler hep bir ağızdan 'Bu ülkede vatanseverler bitmez' diye haykırdı. 
Kozabirlik İlkokulu Müdürü Ahmet Mercan ise: "Nusaybin'de Şehit olan Asker ve Polislerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu ülkede vatanseverler bitmez... Bir ölür bin diriliriz. Söz konusu vatan olunca gerisi taferruattır... Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur. Her zaman ve her şartta sizinleyiz..." mesajıyla asker ve polisimizin yanında olduklarını ifade etti. 

2-013.jpg
Okul Müdürü Mercan ayrıca, öğrencilerin Güneydoğu Anadolu'da devam eden terör operasyonlarında görev yapan güvenlik güçlerine moral amaçlı mektuplar yazdıklarını söyledi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 5164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum