HEMŞEHRİLERİ, BAKAN DÖNMEZ'DEN DESTEK BEKLİYOR

HEMŞEHRİLERİ, BAKAN DÖNMEZ'DEN DESTEK BEKLİYOR

Gölpazarı'nda bulunan ilçe stadyumu bakımsızlık dolayısıyla neredeyse kullanılamaz hale geldi. Gölpazarlılar, hemşehrileri Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e seslerini duyurmaya çalışırken,"Bakanımızdan ricamız bu stadın bir an önce elden geçirilmesi gereken adımların atılması" ifadelerini kullandı. 

Bilecik 1. Amatör Lig 2018-2019 futbol sezonu öncesinde Gölpazarı Belediyespor’un maçlarını oynadığı Gölpazarı İlçe Stadı’nın çirkin görüntüsü düşündürüyor. İlçe stadı, tahrip ve bakımsızlık sonrasında oluşan kötü görüntüsü nedeniyle vatandaşlar ve oyuncular tarafından eleştiri yağmuruna tutuluyor. Tribün ve yedek kulübelerinin kullanılamaz halde olduğu statta futbolcular antrenman bile yapmak istemiyor. Çevresindeki tellerin parçalandığı sahanın zemini de adeta patates tarlasını andırıyor. Çimlerin yerini yavaş yavaş toprak zeminin aldığı gözlenirken, bakımsız bırakılan stat tepkilere neden oluyor. Yaz boyunca tadilatta olan stadın yeni sezondaki müsabakalara yetişip yetişmeyeceği de merak konusu olarak gündemini koruyor. 

hemsehrileri-bakan-donmezden-destek-bekliyor2.jpg

HEMŞEHRİLERİ BAKAN DÖNMEZ'DEN DESTEK BEKLİYOR

Gölpazarı doğumlu olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in anne ve babasının da bu ilçenin nüfusuna kayıtlı olduğunu belirten sporseverler, Bakan Dönmez’den destek isteyerek, "Uzun zamandır ilçe stadımız ne yazıkki bu halde. Herhangi bir gelişme yok. Günden güne yok oluyor diyebiliriz. Bakanımızdan ricamız bu stadın bir an önce elden geçirilmesi gereken adımların atılması" ifadelerini kullandı.

hemsehrileri-bakan-donmezden-destek-bekliyor3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5446 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum