ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

Hep aynı iftiralar

Hep aynı iftiralar

Türkiye Gazetesi köşe yazarı Yusuf Alabarda 22 Nisan 2021 Perşembe günkü köşe yazısında aşağıdaki gördüğünüz belgeyi yayınladı. 

eskisehir.jpg

Görüldüğü gibi Demokrat Parti’nin ileri gelenlerinin yani iktidar sorumlularının yurt dışına kaçarken yakalandıkları iddia ediliyor. Cumhurbaşkanı Celal Bayar Çankaya Köşkü’nde, Başbakan Adnan Menderes Kütahya yolunda yakalandılar. Milletvekilleri evlerinden tek tek toplandılar. 

Ayrıca 12 uçak dolusu altın mücevherat ve parayı kaçırmakta iken yakalandıkları açıklanıyor. Bu söylenenlerin hepsinin yalandan ibaret olduğu bir gerçek. Zira Yassıada davalarında Demokrat Parti devlet adamları ileri sürülen bu iddialardan ceza almadılar çünkü böyle bir olay yaşanmış değil. 

Başta Adanan Menderes olmak üzere Demokrat Parti erkanının Türkiye’yi aşırı borçlandırdıkları ileri sürülmüş torunlarının torunları bile borçlu doğacak yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Karayollarının gidiş gelişli geniş yapılmasını “Bu kadar geniş yola ne gerek var, havaalanı mı yapıyorsunuz ?” diye eleştirilmişti. Şimdi bu eleştirilerin ne kadar gülünç bir duruma düştüğü aşikar. 

Rahmetli Demirel 1965 yılında tek başına iktidara geldi. 1969 yılına kadar başarılı hizmetler, barajlar yaptı. Ona da “Elektriği toprağa mı vereceksin?” dediler ama bugün elektrik ithal ediyoruz. 

Rahmetli Erbakan ağır sanayi ile kalkınırız dedi “Türkiye’de ağır sanayi mi olur?” diyerek karşı çıktılar. 

Rahmetli Özal oto yollar, 2. Boğaziçi Köprüsü gibi nice yeniliklere imza attı “Türkiye’yi borçlandırdı, biz değil 7 göbek torunlarımız bile bu borcu ödeyemez” dediler. 

Erdoğan iktidarının oto yollar, savunma sanayii, şehir hastaneleri, tüneller, saymakla bitmez hizmetlerine rağmen atılan iftiraların haddi hesabı yok. Hep aynı yalan yanlış söyle izi kalsın düşüncesi.

Bir gün Eskişehir Örfi İdare’nin yayınladığı bildiri bugün nasıl gülünç halde anılıyorsa, yarın sizlerle konuştuklarımızı görenler acı acı gülecekler. Haberiniz ola. 
 

Bu yazı toplam 1259 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR