HER KURUMUN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ

HER KURUMUN BİR YETİM KARDEŞİ VAR PROJESİ

İHH İnsani Yardım Vakfı‘nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği ‘´Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var´´ isimli sosyal sorumluluk projesine destek sağlamak ve diğer kurumları da bu projeye ortak etmek maksadıyla

İHH İnsani Yardım Vakfı‘nın, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirdiği ‘'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var'' isimli sosyal sorumluluk projesine destek sağlamak ve diğer kurumları da bu projeye ortak etmek maksadıyla, Bilecik Genç Memur-Sen ile Bilecik Genç-İHH teşkilatları, Bilecik'teki kamu kurumlarıyla olan görüşmelerini hızlı bir şekilde sürdürüyor.
Bir gönüllülük çalışması olan; yoksul, afetzede, savaş mağduru ve mülteci olan ihtiyaç sahibi yetimlere destek olmak, toplumda birlik-beraberlik ve dayanışma ruhu gibi sosyal ve ulvi dinamikleri canlandırmak, ayakta tutmak adına yapılan bu projeye gençler özel bir ilgi gösteriyor.
Bilecik Genç Memur-Sen Başkanı Emrah Göztepe ile Bilecik Genç-İHH Başkanı Fuat Karakuş'un koordinasyonunda yürütülen ‘'Her Kurumun Bir Yetim Kardeşi Var'' projesine, Bilecik'te bulunan kamu kurum ve kuruluşları büyük bir ilgi gösterdi.
Bilecik Genç Memur-Sen ve Bilecik Genç İHH proje kapsamında ilk etapta gittikleri altı kurumdan yetimler için destek sözü aldı. Bilecik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği, Bilecik Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü, Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilecik Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğü yetkilileri yapılan görüşmelerde yetimlerle ilgili bu projeye destek olacaklarını ifade ettiler.
Bilindiği üzere ‘'Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Var'' projesi kapsamında, Türkiye ve Filistin başta olmak 80.000'nin üzerinde yetim çocuğa sürekli destek olunmakta.

/resimler/2016-3/18/1041317540726.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.