HER ŞEY KAÇAK, İFTİRA DİZBOYU

HER ŞEY KAÇAK, İFTİRA DİZBOYU

Ak Parti döneminde, imam hatip mezunu İsmail Altınkaynak 28 Şubat zihniyetinin yazısını okullara talimat olarak göndermekle hatasını kabul ederken, Valilik ve Cumhuriyet Başsavcılığının önünde kaçak konak inşa eden, Paralel yapının desteği ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimine seçilen Mehmet Ergün’ün gazetesi bu sefer de gazetemize, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen’e ve İmam Hatip Mezunları Derneğine iftira attı!.. 

Eğitim-İş Sendikası’nın “..velileri ve öğrencileri imam hatip okullarına yönlendirmeye yönelik faaliyetlerin engellenmesi” hususunda içinde imam hatip mezunları ve Ensar vakıflarını ağza alınmayacak hakaretlerde bulunduğu yazıyı bakanlık talimatı gibi işlem yapılması, 7 ilçe kaymakamlığına, merkez okul ve kurum müdürlüklerine İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak imzasıyla gitmesinin ardından Memur-Sen’e bağlı Eğitim-Bir Sen “Bürokratik hata ve acziyet olarak, İmam Hatip Mezunları Derneği “İğrenç, çirkef, mide bulandırıcı” değerlendirmelerinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ta gazetemize yaptığı açıklamayla hatasını kabul ederek “Beceriksiz deyin aymazlık deyin” dedi.

 

Değişim zevahiri kurtarmaya çalışırken 
Müdür hatasını kabul etti

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak hatasını kabul etti “O yazı geri çekildi. Zaten derhal müdahale etmiştik. Gözden kaçmış. Böyle bir şeyin altına bilerek imza atmam mümkün değil. Bu yazıyı hiç savunmuyorum. Buna Milli Eğitim Müdürü beceriksiz deyin, bu adam imzaladığı kağıdı okumuyor mu deyin, hatadır, aymazlıktır deyin ama kişiliğimin buna katılması yanlış” dedi. 

Buna rağmen Değişim Gazetesi okuduğunu anlamadı ve “Paralel yapı Altınkaynak’ı mı hedef aldı” diyerek, gazetemizi, Memur-Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen’i ve Bilecik İmam Hatip Mezunları Derneği’ne paralelci iftarısı attı. 

AK Parti İktidarının döneminde, Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 28 Şubat karşıtı, İmam Hatip Mezunu, inançlı bir insan olarak İsmail Altınkaynak getirildi. Ancak ENSAR, KAYİMDER gibi, İmam Hatip Mezunu Cumhurbaşkanının desteklediği vakıfları iğrenç, çirkef, mide bulandırıcı hakaretlerde bulunan, Eğitim-İş’in imam hatip karşıtı yazısını bakanlık talimatı gibi işlem yapan, 28 Şubatçı zihniyetine imkan sağlayan, İsmail Altınkaynak’ın yanlışına vurgu yaptık. Yanlışını kendisi de itiraf etti.

 

Siz kime iftira atıyorsunuz?

17-25 Aralık döneminde Sakarya Gazetesi olarak “Maaş Devletten Emir Kimden” manşeti atıp, paralel yapının daire müdürleriyle toplantısını ifşa ettik. Gazetemiz aynı gün İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın masasına kondu ve akabinde dönemin Valisi Halil İbrahim Akpınar görevden alındı. 

herseykacak1.jpg

İsmail Altınkaynak “Maaş Devletten Emir Kimden” haberimizden sonra, paralel toplantıya katılan zamanın Milli Eğitim Müdürünün görevden alınmasıyla boşalan yere, İl Milli Eğitim Müdürü olarak getirildi. Bize Eğitim Bir-Sen’e ve İmam Hatip Mezunları Derneği’ne paralelci iddiasında bulunan Mehmet Ergün’ün gazetesi, Bilecik ve ülke gündemini takip etmekten ne kadar aciz olduklarını gösteriyor.

Maddeler halinde İl Milli Eğitim Müdürüne methiyeler düzenler, müdürün kendisinin dahi hata olarak kabul ettiği Eğitim-İşin yazısını Bakanlık emri gibi eğitim camiasına göndermesini, kurumda ve kamuoyunda açtığı yaradan hiç bahsedememiştir.

Daire Müdürleri’nin tek tek ifadesini alarak paralel yapının hükümet karşıtı propagandalarını ve devlet memurlarına talimatlarını ifşa ettik. Paralel yapının desteği ile Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimine seçilen Mehmet Ergün aynı dönemde menfaatlerini korumak için Paralel Yapı karşıtı hiçbir yayın yapmadı.

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi’nin arsasına 98 metrekare inşaat alanına 300 metrekare kaçak inşaat yapan, paralel yapının desteği ile Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimine seçilen Mehmet Ergün mü paralelci, iftira attıkları gazetemiz mi, Memur Sen’e bağlı Eğitim Bir-Sen mi, İmam Hatip Mezunları Derneği mi?

konakkkk.jpg

 

Kaynak:Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 4044 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
30 Yorum