HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

Bozüyük’te son bir ay içerisinde ilçenin değişik noktalarından 10 adet motosiklet çalan hırsızlık şüphelileri yakalanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, değişik zamanlarda ilçe genelinde gerçekleşen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili olarak Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Son bir ay içerisinde 10 adet motosikletin çalınmasıyla ilgili olarak mağdur vatandaşların bilgisine başvuran ekipler, verilen bilgiler doğrultusunda çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan teknik takip ve izlemelerin ardından hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen H.Y. (18) ve B.H. (16) suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen H.Y.(18), ve B.H. (16) çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer taraftan asayiş ekipleri tarafından son 1 ay içerisinde 10 motosiklet hırsızlığına müdahale edildiği ve 5 motosikletin bulunarak sahiplerine teslim edildiği ve diğer motosikletlerin bulunması için ise çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.