HÜDA PAR'dan Bilecik Belediyesi'ne kınama!

HÜDA PAR'dan Bilecik Belediyesi'ne kınama!

HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan, Bilecik Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği Simge Sağın konserine tepki gösterdi.

HÜDA-PAR Bilecik İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan, Bilecik Belediyesi’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlediği Simge Sağın konserine tepki göstererek, “Böyle hassas bir zamanda hem de Cumhuriyetin temeli olan toplumumuzun değerleriyle örtüşmeyecek bir şekilde eğlence amacıyla konser verilmesini yadırgıyorum, kınıyorum.” dedi.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl’e ve Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na konserin iptal edilmesi çağrısında bulunan Tahir Karaaslan, “Bilecik HÜDA PAR İl Başkanı ve 25 yıldır Bilecik'e büyük bir sevda ile hizmet veren Dr. Tahir Karaaslan olarak sayın valim ve sayın belediye başkanımdan rica ediyorum. 29 Ekim'de Cumhuriyet meydanında yapılacak olan Simge isimli şarkıcının konserini iptal edin.” ifadelerini kullandı.

HÜDA PAR Bilecik İl Başkanı Karaaslan, konuyla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“HÜDA PAR olarak mazlum Filistin’de vahşi Siyonist İsrail işgal rejimi güçlerince oluk oluk kan akıtılırken, her gün çocuklar, kadınlar, yaşlılar ve siviller hunharca katledilirken, hastaneler, okullar, mabetler, kurumlar, sivil yerleşim alanları ve evler acımasızca bombalanırken, İslam Ümmeti'nin kalbi olan Mescidi Aksa işgal altında ve barbar Siyonist İşgal askerlerin pis postalları altında çiğnenirken ben konser seyredeceğim ve çılgınca eğleneceğim öyle mi?

Üstelik bu Cumhuriyetin ruhuna da uygun değildir. Çanakkale'de bu ülkenin kurtuluşu için şehid olan Filistinli şehidler varken ben onların nesilleri bombalar altında paramparça olurken eğleneceğim öyle mi?

Şunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Türkiye Cumhuriyeti, İslami bir bilinçle, cihad bilinciyle, şehadet bilinciyle, tekbirlerle yapılan mücadele ve kazanılan zaferle kuruldu. Meclis, dualarla, salavatlarla açıldı.

Onun içindir ki; Cumhuriyetin kuruluşunun 100. Yılı hem Filistin'in içinde bulunduğu nazik durum, hem de Cumhuriyetin ruhuna uygun olarak daha makul, topluma daha mesaj verecek, toplumun ve Cumhuriyetin değerlerine daha uyumlu programlarla kutlanabilirdi. Kimse yanlış anlamasın. Ben bu sanatçıların, sanatlarını küçümsemiyorum. Şu an içinde bulunduğumuz konjonktürde, eğlence tarzındaki konserlerin uygun olmayacağını sayın valimizin, belediyemizin ve duyarlı halkımızın anlayışla karşılayacaklarını umuyorum. Belediyemiz belki bunu haftalar önce ayarlamış olabilir. Onun için suçlamıyorum. Ama yukarıda belirttiğim her iki durum için de olsa daha hassas davranılması gerektiği kanaatindeyim.

Bilecik HÜDA PAR İl Başkanı ve 25 yıldır Bilecik'e büyük bir sevda ile hizmet veren Dr. Tahir Karaaslan olarak sayın valim ve sayın belediye başkanımdan rica ediyorum. 29 Ekim'de Cumhuriyet meydanında yapılacak olan Simge isimli şarkıcının konserini iptal edin.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 4594 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum