HÜDA PAR’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

HÜDA PAR’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

Hür Dava Partisi (Hüda Par) Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin ve beraberindeki heyet, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ı ziyaret etti.  Ziyarete, Bilecik İl Başkanı Murat Sap, Eskişehir İl Başkanı Orhan Dikgöz ve İHYADER Bozüyük Başkanı Rahmetullah Durgun’da katıldı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette ülke gündemi ve Bilecik üzerine istişarelerde bulunuldu. 

hudapardan-gazetemize-ziyaret2.jpg

Kendisi de gazeteci olan Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu ziyarette parti çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Hüda Par’ın Bilecik’te ilk kez 24 Haziran seçimlerinde seçime girdiğini anımsatan Şahin, oy potansiyellerini yükseltmek için çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. 

Hüda Par’ın misyon ve vizyonuna ilişkin açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, Hüda Par’ın ‘Kürt Partisi’ olduğu yönündeki söylemlerin bir kara propaganda ürünü olduğunu dile getirdi. Şahin, Kürt sorununun ülkemizde bir reailte olduğunu ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:

‘İSLAM’I REHBER EDİNMİŞ BİR PARTİYİZ’

“Kürt meselesi en can yakıcı sorunumuz. Yüzyıllardır emperyalist güçlerin coğrafyamız üzerinde oynadığı bir oyun. Bu oyunu bozmak lazım. Bozmak içinde Kürt halkını HDP’den ve PKK’dan çekip almak gerekmektedir. Biz Kürt meselesine bakış açımızı her platformda anlatıyoruz. Biz insanları ırki ve mezhebi olarak değil insani değerleri ile ön planda tutan ve İslam’ı rehber edinmiş bir partiyiz” ifadelerini kullandı. 

hudapardan-gazetemize-ziyaret3.jpg

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise Hüda Par heyetine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1952 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.