HÜRRİYET AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ'NE KAVUŞTU!

HÜRRİYET AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ'NE KAVUŞTU!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Hürriyet Mahallesi'nde hizmete giren 3 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, tansiyonunu ölçtürdü.

İlimizin en büyük mahalleleri arasında yer alan Hürriyet'te Aile Sağlığı Merkezi olmayışını gündeme getiren gazetemiz, mahalle sakinlerinin taleplerini duyurmuş ve süreç içerisinde Halk Sağlığı Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen çalışmaları kamuoyu ile paylaşmıştı. 

Mahalle sakinleri, gelişmeleri yakından takip ederken beklenen haber Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan gelmiş ve Hürriyet Mahallesi Mahalle Konağı'nın bir katının Aile Sağlığı Merkezi şeklinde hazırlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacağının müjdesi duyurulmuştu.

Gelinen süreçte, Hürriyet Mahallesi'ne 3 no'lu Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

hurriyet-saglik-ocagina-kavustu2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi ve Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen çalışma ile Hürriyet Mahallesi'nde, hizmete giren 3 no'lu Aile Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek, tansiyonunu ölçtürdü.

Beraberinde İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Ömer Balcı'nın da hazır bulunduğu ziyarette Belediye Başkanı Selim Yağcı, çalışan sağlık personeline kolaylıklar diledi.

hurriyet-saglik-ocagina-kavustu3.jpg

Aile Sağlığı Merkezi hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, her bir mahallemizde güzel hizmetler gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Hürriyet Mahallesine açılan Aile Sağlığı Merkezi'nin güzel hizmetler vermesini diliyoruz. Diğer mahallelerimiz gibi Hürriyet Mahallemiz de her geçen gün büyüyor. Vatandaşlarımızın sağlık konusunda daha hızlı, daha güvenli ve kolay bir hizmet alması amacıyla bu mahallemize Aile Sağlığı Merkezi kazandırdık.  Böylece her geçen gün büyüyen Hürriyet Mahallemiz, sağlık açısından son derece önemli ve güzel bir hizmeti almış oldu. Bizler de bundan dolayı büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu güzel hizmetin, mahallemiz ve şehrimize hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum'' dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5938 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum