Hüseyin Korkman'a desteğe geldiler

Hüseyin Korkman'a desteğe geldiler

Memleket Partisi Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan Memleket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkman'a destek olmak üzere Bilecik'e geldi.

Memleket Partisi Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan Memleket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkman'a destek olmak üzere Bilecik'e geldi.

dsc-0241.jpg

Seçime günler kala çalışmalarını hızlandıran Memleket Partisi'nde Genel Sekreter Av. Halil İlker Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı ve Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan'dan oluşan Memleket Partisi heyeti, Bilecik'e geldi. Bugün saat 13.30'da yeni otogarda karşılanan parti heyeti 14.00'te Memleket Partisi Bilecik İl Binası'na gelerek partililerle buluştu. Sonrasında esnaf ziyareti gerçekleştiren Memleket Partisi heyeti, Başkan Adayı Hüseyin Korkman'a destek istedi.

dsc-0208.jpg

Esnaf ziyaretinin ardından Atatürk Parkı'nda gerçekleştirilen basın açıklamasında söz alan Memleket Partisi Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Korkman, Memleket Partisi olarak doğruları söylemeye devam edeceklerini belirtirken "Bize iki kutuplu bir siyaset dayatıyorlar ama Bilecik halkı bunu kabul etmeyecektir. Bizim derdimiz Bilecik'tir, memlekettir. Buradan Bilecik halkına sesleniyorum: Akıl, adalet, ahlak, bilim ve liyakatin yolunda olan Hüseyin Korkman'ı desteklesinler, Muharrem İnce'yi desteklesinler" şeklinde konuştu.

dsc-0219.jpg

Başkan Adayı Hüseyin Korkman'ın ardından konuşan Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan konuşmasında hem iktidara hem de muhalafete eleştiriler yöneltirken "Genel Başkanımız Muharrem İnce'nin selamını getirdik. 22-23 yıldır ülkeyi yöneten bir iktidar var. Bunun karşısında ülkeyi yönetmeye aday olamayan, sorunlara çözüm bulamayan bir muhalefet var. Bu muhalefet değişmeden bu iktidar değişmez. O yüzden biz üçüncü bir yol açmaya aday bir partiyiz. Başkan adayımız Hüseyin Korkman için oyunuzu istiyoruz" ifadelerini kullandı.

dsc-0233.jpg

Basın açıklamasının son bölümünde söz alan Parti Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik ülkemizde iki kutuplu bir siyasetin bulunduğunu ve üçüncü bir yol açmak istediklerini belirtirken "Bu üçüncü yol Atatürkçülerin yolu. Ne sağdan ne soldan Atatürk'ün yolundan diyoruz. Hüseyin Korkman'a desteklerinizi bekliyoruz." dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından Memleket Partisi Genel Sekreter Av. Halil İlker Çelik ve Genel Başkan Yardımcısı ve Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Memleket Partisi Bozüyük Belediye Başkanı Adayı Talat Halefoğlu'na destek olmak üzere Bozüyük'e hareket etti.

Bu haber toplam 942 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.