Hüsnü Ersoy’dan gençlere özgü proje

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, Genç Kampüs projesini açıkladı gençlere seslendi.

AK Parti Bozüyük Belediye Başkan Adayı Hüsnü Ersoy, Genç Kampüs projesini açıkladı gençlere seslendi. Göreve gelmesi halinde gençlerin Bozüyük’te yaşamaktan mutlu olacakları ve Bozüyük’te genç olmanın ayrıcalıklar içereceği projeleri hayata geçireceğini ifade eden Hüsnü Ersoy, Genç Kampüs projesine dair bilgiler verdi.

husnu-ersoydan-genclere-ozgu-proje1.jpg

Hüsnü Ersoy, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Genç kampüs sizler için düşündüğümüz bir proje. Genç Kampüs içerisinde Bozüyük Belediyesi Eğitim Merkezi (BOZBEM) var. BOZBEM’de tercih danışmanlığı var, etüt salonlarımız, dil kurslarımız var, sizlere yakışır kütüphaneler ve çalışma alanlarımız var.

Girişimcilik ve teknoloji merkezimizde robotik laboratuvar, yazılım uygulamaları, girişimcilik ve inovasyon eğitimleri, teknopark proje alanları hepsi sizi hayata daha iyi hazırlamak için olacak.

Sizlere yakışır bir eğlence merkezi yapacağız. Modern sinema salonu, bowling salonu, akıl oyunları salonları, tenis kortu, sentetik futbol sahası, voleybol ve basketbol sahası, e-spor alanları sizlerin en güzel şekilde eğleneceği alanlar olacak.

Genç kampüsümüzde siz gençlerimizin çok uygun fiyatlarla yararlanacağı kafe ve restoranlarımız olacak. Çünkü biz Bozüyük sevdalısıyız, çünkü biz Bozüyük gençliğine sevdalıyız.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 178 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum