Huzurevi sakinleri lavanta bahçesinde doyasıya eğlendi

Huzurevi sakinleri lavanta bahçesinde doyasıya eğlendi

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Bilecik Huzurevi sakinleriyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya, Bilecik Huzurevi sakinleriyle düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

İş İnsanı Şermin Kahraman’ın ev sahipliğinde Lila Lavanta Bahçesi’nde düzenlenen programda huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.

İkramların tadına bakarak çalan müziğe eşlik eden büyüklerimiz daha sonra lavanta bahçesini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

hzurevi-sakinleri1.jpg

Huzurevinde konaklayan büyüklerimizin her zaman baş tacı olduğunu belirten Vali Kızılkaya, “Büyüklerimizle buluşarak hatırlarını sormak bizlerin manevi olarak en önemli görevlerinden biridir. Büyüğüne saygıyı ve sevgiyi benimseyen bir kültürümüz var. Bugün de huzurevi sakinlerimizle bir araya gelerek sohbetlerine ve mutluluklarına ortak olduk. Gözlerindeki o neşeyi görmek bizleri sevindirdi. Bulunduğumuz ortam itibariyle de onlara farklı bir anı yaşatmak istedik. Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin. Bugün, büyüklerimizi bu güzel ve doğal ortamda misafir eden Şermin Kahraman hanımefendi de, ilimizin turizmine katkı sağlamak ve gelişimini güçlendirmek için çok ciddi bir çaba içerisinde. Hem misafirperverliği hem de şehrimize katkılarından ötürü kendilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

hzurevi-sakinleri2.jpg

İş İnsanı Şermin Kahraman etkinliğe dair yaptığı açıklamada; “Farkında Mıyız? Bilecik adı altında kurmuş olduğumuz grup ile önceliğimiz; bizlere emeği geçen büyüklerimizi korumak, kollamak ve onlara konforlu bir yaşam oluşturarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmaktır. Bu düşünce ile Sayın Valimiz Kemal Kızılkaya ve ailesi ile beraberce huzurevi sakinlerimizle sohbet edip Lila Lavanta Bahçemizi dolaştık, resimler çektik. Bizleri dinleyen, bizleri anlayabilen, bizleri görebilen Sayın Valimiz Kemal Beye ve Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Emin Beye katkılarından dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

hzurevi-sakinleri3.jpghzurevi-sakinleri4.jpg

Bu haber toplam 1511 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.